Main Menu

Survivor! veceras pocinje!

Started by vrana, March 12, 2012, 01:48:46 PM

Previous topic - Next topic

vrana

Quote from: Lani on March 13, 2012, 10:09:07 AM
Nema vranić, moraš. :lol:

tako je!

:baba:

jedva cekam veceras :clap:
zaboravila sam da kazem da me i macicka nervira. tek su se iskrcali, ona vec nesto gundja i komentarise.
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Ona je, sudeći po tračevima, prva letela.  ;D

Finalina

g-dinDJA macic nervira i na pučini i na kopnu i na ostrvu ... em znaru, em tenkre

nego ko je onaj bratanac na karamelu, ima popeglano lice i napumpana usta

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Lani

To je neki stilista iz ZG, šta hoćeš, baš je sladak.  :lol:
Nisam čula šta je MaČička zanovetala, malo sam dremala sinoć za vreme emisije, mislim da se ne lažemo i ja bih verovatno ujedala da moram da spavam na otvorenom, nepokrivena, da se smrzavam noću, da mi oko glave lete rojevi komaraca i još ko zna kakvih gamadi, da ne mogu da operem kosu 4 nedelje, da moram da se kupam u moru al bez sapuna i dezodoransa, da ne perem zube danima, da trpim bubice i tripove potpuno nepoznatih ljudi i tako mesec dana ... ali ja se ne bih ni prijavljivala za Survivor.

Finalina

mi ujedamo i bez toga :lol: , a oni su tamo otisli jer su zeleli :D .... stilista?!?! :nesvest:

Vockica

Jao ja bih se prijavila ali ne smem zbog svih tih bubica i zivotinjki :nokti2:
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Vockica

Fina njima su dali lovu, osim sto su zeleli ;)
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

gasha

Quote from: Finalina on March 13, 2012, 12:22:39 PM

nego ko je onaj bratanac na karamelu, ima popeglano lice i napumpana usta
:lol: :lol:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Zumbulica

Bratanac na Karamelu  :lol:
Ja ovde znam samo Miu i Jelenu  :lol: a nemam kapaciteta, strasno me mrzi, da pamtim i pratim ostale  :crazy:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

rafa

Ne znam nikog, i meni bas ima dosta lepih i interesantnih likova, svi su dosli spremni i nacitani, cenim da ce biti interesantno.  :lol:
Prvih dana ih je mnogo pa ne mogu da pohvatam, verujem da cu ce bolje snalaziti nesto kasnije.

10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

linga

Meni nešto teško da pratim, sve sam preko uha slušala i nešto mi nije zanimljvo. Prošla, kad sam bila trudna i dokona bila je mnogo zanimljivija  :D

Lani

Čekaj, tek su počeli.  ;)
Juče su se podelili u plemena, sad će biti zanimljivije. Definitivno mi se ponovio utisak od prvog dana - i dalje mi je najsimpatičniji Sebastian.

gasha

i meni je Sebastian super i simpa mi je i crnogorac, a onaj karamela je izmedju  :crazy:i :rofl:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

bubi

a meni je trenutno aona Splicanka :crazy: :lol:
kad je davala izjavu  kao da je neko nalemao pa je poluplakanu,nadrndanu pustio da govori.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.