Main Menu

Koliko pratite trendove?

Started by TINK, March 29, 2012, 03:35:24 PM

Previous topic - Next topic

maxic

Neke drecave su mi bas lijepe, recimo volim parisko plavu, kupih neki dan sebi jedan kardi i zutu majicicu za ispod, kao i trava zelenu. 
Pantalone bih mozda neke i nosila ali mislim da ne mogu jos da ih pull off sto bi rekli. Mozda za koje kilo manje.
Ove neonske ne volim.

Sta znam ove prstici patikce kazu da su udobne, vidjala sam ih po stazama, teretanama,ali ja ne idem ni tamo ni 'vamo. Ali su mi cool.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

monochrome

Quote from: Lani on March 29, 2012, 03:55:11 PM
:rofl: :kiss1:

E al stvarno, to između prstiju, ne oseti se ili kako?

ja ih nemam,ali sam probala od drugarice(u carapama istog stila...inace furam te carape sa prsticima :rofl:)i super su udobne! mozda i pazarim,no imam vec poprilicno tih trkackih/hodackih/penjackih,pa...vidicemo...

martina

Quote from: cici on March 29, 2012, 03:57:07 PM
E ja sam postala takva, pocelo je da me mrzi da probam.
ma ja sam oduvijek bila takva
s cipelama mi je najgore sto su mi sve udobne u radnji. a poslije me skoro sve zuljaju. bas ne znam da probam/kupim
tako da sad kupim sta mi se svidja, i onda ulozim u udoban hanzaplast, oni platneni, skupi, sto ne spadaju  :rofl:

a garderobu prije nisam probala, sve mi stajalo. sad isto dzaba probam, nista mi ne stoji  :rofl:
al dobro dodje da sacuvam koji dinar, kad probam zivot mi se smuci  :lol:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

cici

Martina :lol: meni se uglavnom malo toga svidi ili to sto mi se svidi kosta basnoslovno pa mi se ne mili i da probam :lol:

Lani

Ma mene ne mrzi da probam, posebno ako sam sama u kupovini pa nema dece da mi se kače oko nogu i skaču mi po glavi. Ali ne probam sve, majčice i sl. odokativno a ono što mora da se zakopčava  ;D i cipele naravno probam.

cici

mene posebno mrzi ako imam pantalone pa moram da ih skinem da probam nesto.

Lani

Mene mrzi kad moram da skidam čizme ili odeću koja se pertla. ;D

martina

Quote from: cici on March 29, 2012, 04:20:06 PM
mene posebno mrzi ako imam pantalone pa moram da ih skinem da probam nesto.

e, to... cipele, pa pantalone, ... jos ako su cizme pa moram da ih odsnjiravam, otkopcavam... ma idi...
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

martina

Quote from: Lani on March 29, 2012, 04:21:59 PM
Mene mrzi kad moram da skidam čizme ili odeću koja se pertla. ;D

tita mi, nisam prepisivala  :lol:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

Lani

Mislila sam na obuću koja se pertla  :lol: razumele ste valjda.  :lol:

maxic

Cipele probam, ostano nix.  Kupim, donesem kuci, isporbam, pa vratim. I tako godinama. Mrzi me, plus su svuda neka suzavajuca ogledala, nastimano svjetlo, izgleda mnogo bolje nego kad se pogledas kuci.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

martina

Quote from: maxic on March 29, 2012, 04:33:14 PM
plus su svuda neka suzavajuca ogledala, nastimano svjetlo, izgleda mnogo bolje nego kad se pogledas kuci.

kuku meni, na sta li bih licila da kuci probam :lol: :rofl:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

Xe

Da ih ja placam, stilisti bi umrli od gladi.  :lol:  a mogu komotno da od monochrome preuzmem nick  :girl_haha:
Uglavnom izgledam kao italijanska udovica, s tim da me od izraza saucesca spasava bela majica koja tek-tek proviruje ili crvena marama ili nesto slicno.
Nosim i teget i braon i maslinastozeleno i to je otprilike to.Imam i jedan bordo dzemper i strikani mantil, i to nosim, naravno, u kombinaciji sa crnim ostatkom garderobe.
Nekad sam volela belo, ali bih sad izgledala kao Snesko Belic, pa ne pokusavam  :girl_haha:
Nekoliko pari cipela kupila sam bez probanja  :-[
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

cici

Finalina

xe je u ovom postu nenadmasna :rofl: