Da li se "nosite" u skladu sa godinama?

Started by Lani, April 11, 2012, 10:00:26 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Koliko su? Mnogo mi se dopada, i mislim da bih ga letos često i mazala  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

linga

Quote from: Dada on April 18, 2012, 07:44:47 PM
Jesam li ja ovdje jedina koja ne zna da namaze nokte? :lol: Tj, znam lijevu ali desnu nema sanse ;D

Nisi, ali me to ne sprečava da ih mažem, doduše kratki su  :lol:

linga

AnaK

Janko 23.7.2002.

cici

AnaK

Koliko li su kad nisu sniženi  :crycry: Ali mnogo hvale Collistar, čitala ovde:

http://makeupandmore.net/blog/collistar-mint-milk/
Janko 23.7.2002.

cici

Ne znam, nisam nikad koristila njihove lakove.

linga

1.400 bez sniženja. Meni je to mnogo za lak, realno. Ali želim da isprobam da li će se on malo više održati na ovim mojim izmučenim noktima, prodje me volja za lakiranjem ako to treba da radim svaki dan :crycry:

Imace makeupanmore mi postaje omiljena lokacija, kupila sam svasta nesto po njenoj preporuci.

AnaK

I meni, baš  :girl_in_love:

Ajd javi utiske za lak  :flower:
Janko 23.7.2002.

martina

ovdje su opi duplo skuplji od svih ostalih.

ali ja ih kupim

mada, sad imaju ova mala pakovanja i to mi je super. ne toliko zbo para, koliko sto je meni normalno pakovanje preveliko.
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

cici

I ovde su OPI skupi no ne i najsuplji definitivno.Ubedljivo su mi od svega sto sam probala najbolji sto se tice formule i trajanja.

linga

Quote from: cici on April 18, 2012, 11:32:52 PM
I ovde su OPI skupi no ne i najsuplji definitivno.Ubedljivo su mi od svega sto sam probala najbolji sto se tice formule i trajanja.
>>Ovu cu info nadam se zapamtiri i mnogo mi se svidja ovo sto Martina kaze za pakovanje...

maxic

Quote from: martina on April 18, 2012, 11:30:36 PM
ovdje su opi duplo skuplji od svih ostalih.

ali ja ih kupim

mada, sad imaju ova mala pakovanja i to mi je super. ne toliko zbo para, koliko sto je meni normalno pakovanje preveliko.

Isto ovako, uglavnom imam mala.

Ja i dalje ne volim te lakove upadljivih boja. Mada recimo crni , teget, braon sad mazem. Ranije samo ljubicaste , crvene i neke neutralne.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

martina

Quote from: cici on April 18, 2012, 11:32:52 PM

dobri su
ovdje su $10-12, tako da nije neka pljacka. toliko kosta prosjecan karmin, ili niveina krema za lice

meni je to super ideja za poklone snajama u mostaru. nemamo ni slicne ukuse i dok nisam pocela da im kupujem lakove za nokte stalno sam promasivala. mislim, one se bogzna kako oduseve i uredno zahvale, al vidim da ne nose sta im kupim ( obicno tasne, japanke, nista posebno, ali ja sam mislila korisno)
i onda smo u prici dosle na lakove... i eto moje srece. em one vole, em mali da se nose.... kupim im nekoliko, pa njih dvije rasporede koja ce sta... ljepota.

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

martina

Quote from: maxic on April 18, 2012, 11:48:32 PM
Isto ovako, uglavnom imam mala.

Ja i dalje ne volim te lakove upadljivih boja. Mada recimo crni , teget, braon sad mazem. Ranije samo ljubicaste , crvene i neke neutralne.

ja sad imam neki opi tamno plavkasto-sivi metalik na nogama. ne znam da sam prije namazala ista osim boje koze, bijelog i crvenog
narandzasti jednom-dvaput
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic: