Da li se "nosite" u skladu sa godinama?

Started by Lani, April 11, 2012, 10:00:26 PM

Previous topic - Next topic

Lani

:lol:
Eh, volela bih da recimo kad budem imala pet banki imam dovoljno samopouzdanja to da nosim. :lol:
Zapravo volela bih da generalno imam taj ma boli me uvo šta ko misli stav u životu, onda bi se to prenelo i na oblačenje i izgled. Al nemam ga...

Unabebili

Quote from: Lani on April 11, 2012, 11:04:01 PM
Eh, volela bih da recimo kad budem imala pet banki imam dovoljno samopouzdanja to da nosim. :lol:
Zapravo volela bih da generalno imam taj ma boli me uvo šta ko misli stav u životu, onda bi se to prenelo i na oblačenje i izgled. Al nemam ga...

dodje to s godinama  :innocent:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Finalina

e pa bas to lani, ko je sta voleo ranije ili nije voleo, isto mu je i sada  ..... i najgore je kada neko podetinji, ali shvatam da se nisi to zapitala u prvom postu...

Nanny Ogg

Quote from: Lani on April 11, 2012, 11:04:01 PM

Potpis

Ajte zene, ne dram'te

Nanny Ogg

Quote from: Finalina on April 11, 2012, 11:08:13 PM
e pa bas to lani, ko je sta voleo ranije ili nije voleo, isto mu je i sada  ..... i najgore je kada neko podetinji, ali shvatam da se nisi to zapitala u prvom postu...

Eee to, bas si ga ubola.

Ja se ustvari bojim da ne izgledam kao neko ko je podetinjio, ili kao da na silu forsiram taj mladalacki fazon. To bi mi bas bilo mrsko. Nikad mi nista nije bilo odvratnije od ljudi u kasnim cetrdesetim koji svim silama pokusavaju da dokazu svetu kako ih vreme nije pregazilo   :crazy:
I naravno da se odmah vidi ko je isfoliran a kog najiskrenije boli uvce, pri cemu ovim drugima nekako volsebno sve lepo stoji, cak i kad im ne stoji, ako se razumemo  :girl_haha:
Ali posto se ja ubacujem vec sad, a ni do ranih cetrdesetih nisam stigla, cenim da cu svoje lepe majice proslediti Verki i nabaviti heklani okovratnik. Ionako mi ide uz profesiju  :lol: :lol:

Ajte zene, ne dram'te

cici

Quote from: Xe on April 11, 2012, 11:02:07 PM
Samo razmisljam kako bi mi se ona dva OO razvukla po sredini  :lol:
Odkud znas da bi bas na tom mestu bila :lol:

Lani

Unabebili

Ali cak i kad podetinjis, ako te za tudje misljenje bole ushi, to je u redu, jel da?  :-[

:rofl:

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

Unabebili

na konto natpisa na majcama, u mom slucaju na kupacem,  kad sam imala jedno 25:

na gornjem delu , na levoj strani kupaceg je pisao: St. Tropico ili vec tako nesto

i prilazi mi tip na plazi, zgodan do smrti i kaze:
- A kako se zove druga?  :lol:

to je bas bilo lepo letovanje  :)

cici

Quote from: Unabebili on April 11, 2012, 11:20:35 PM
Ali cak i kad podetinjis, ako te za tudje misljenje bole ushi, to je u redu, jel da?  :-[

Da :lol:

Lani

Of kors. :) Pošto te u globalu boli uvo, onda te boli i za to što misle da si podetinjila.  :lol:

Unabebili

:diva:

kad mi je trebalo, bila sam kao kraljica  :brunette:
sad me bas bole ushi i mogu da budem i  :baba:  :lol:

Finalina

naravno da je u redu da te bole uši za tudje mišljenje  :girl_haha: , ali dok god čovek želi da njegovo mišljenje drugom vredi mislim da bi jednako trebao da tretira i obrnuto ;) ... luckasti su oduvek bili luckasti, ali k'o poludi to nije isto, zar ne?

Unabebili

niposto isto

ali ko se lud rodio, pa malo progresiralo -  njemu se nista ne moze zameriti  :rofl:

Finalina