Da li se "nosite" u skladu sa godinama?

Started by Lani, April 11, 2012, 10:00:26 PM

Previous topic - Next topic

Dada

Ja imam oduvijek isti stil i nervira me sto stalno misle da smo Milica i ja sestre  :crazy: Onda, u naletu osjecaja krivice odem i kupim hrpu ozbiljnijih krpica koje nikad ne obucem jer to nisam ja :hm: Tako funkcionisem vec par godina i nosim maltene iste stvari  :wall:  Poslednji biser je da sam se osisala prekratko da bih bila sigurna da mi je kosa kraca od njene i nekako sam se nadala da cu izgledati ozbiljnije ali sipak... Sad sam jos i smrsala, nenamjerno, i ulazim samo u njene farmerke :hm:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Trebaju mi Stejsi i Klinton :no:
Bas me ubode sa temom...

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

gasha

super tema
cesto razmisljam o tome

svidjaju mi se klinacke stvari, ali retko ih kupim, nekako ne osecam se dobro u tome, pa onda nosim samo po kuci, farmerke, dukseve, patike, dekoltee, helanke ostavljam za slobodno vreme, ili za kezual dane na poslu, kao ovih dana npr, kad nemam komunikaciju spolja, tj vidjam samo kolege .
A lakove jakih boja ne nosim ne volim ih.

a imam zadrsku kad kupujem , da nije babski  :think:  :lol:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Glitter

Quote from: AnaK on April 11, 2012, 10:35:33 PM
Ja imam zadršku, ali je nekako i smatram prirodnom, i ne mislim da se oblačim tetkasto/bapski :) Trenutno mi kao najilustrativniji primer padaju na pamet čizme preko kolena. Mislim da bi se uz moj stil sjajno uklopile, ali su mi klinačke :)
oh obozavam ih, i kupila sam jedan par ove zime...nisu klinacke no seksiiiii...mada ja nisam reper

AnaK

Glit, darling, između nas dve skoro decenija, to je meni ta fina razlika  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Lani

Quote from: Dada on April 11, 2012, 11:38:36 PM

Dado, već si pisala nešto o tome... ali nisam sigurna da li je bilo o Djini ili Milici. Jel smeta njoj to konkretno ili smeta samo tebi?

Glitter

ma ja bih morala da se malo uozbiljim na poslu :D
mada uozbiljujem se povremeno kad imam sastanke :lol:

Dada

Lani, Djini je zasmetalo kad sam prosle godine isla na roditeljski mada je poslije rekla da nije tako mislila i da sam ja sve pogresno shvatila a Milica se jadna ne buni, vise se sprda na svoj racun :(  One uzivaju kad se ja sredim, donose mi sta da obucem i vijecaju sto mi najbolje stoji, sminkaju me, namjestaju frizuru ali meni uopste nije svejedno kad cujem takve komentare, bas me to opterecuje. Malo me manje nervira kad misle da mi je Z tata ili da je 20 godina stariji a ja sponzorusa :lol:

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

gasha

devojcicama to ponekad zasmeta, ali ako ti to ne potenciras, a ne radis, nece biti problema
a za Y , sta da ti kazem, neka bude srecan sto imas dobru genetiku pa ispada smeker sa takvom zenom  ;D
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

cici

gasha

Y je Z , u mojoj glavi ali ne na tastaturi
:lol:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Dada

Y-a najvise nervira ali ko ga sisa ;D

Ja se trudim da ne potenciram, stvarno...
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

cici

martina

mislim da nista sto oblacim nema veze s godinama, nego s tim sta volim ( prvenstveno), kako mi stoji i sta mislim da treba da nosim u odredjenoj prilici

moja kcerka i njene prijateljice nose trenerke s gumom dole, koje onda utrpaju u uggs, i zavrnu pojas jednom-dvaput

mozda se ja bih tako oblacila da mi je 15 godina, ali kad sam ja imala 15 moda je bila drugacija... i ja sam stekla naprosto neki drugi ukus
one ravne uggs ne podnosim

moja mama je pocela da nosi farmerke s 45 godina. i da nosi ravne cipele. to, opet, u "njeno" vrijeme, nije bio obicaj, uvijek je govorila da se u ravnim cipelama osjeca kao da hoda unazad

mislim da je moja mama bila nesto sretnija od mene kad se ugojila ( i ona i ja smo bile mrsave, pa dobile kila pocetkom 40-tih), valjda je prije 20 godina bilo razumljivo da se vecina ljudi s godinama deblja, jer usporava metabolizam, i nosila je recimo skroz kratke sorceve, koje sad ja ni mrtva ne bih obukla. nosila ih j na plazu i oko kuce u neumu, nije sad bas da je isla na posao u njima( na posao je isla samo u suknji). moja titi u takvom sorcu ide u skolu

nekako sam godinama razvila neki svoj stil u koji ukomponujem ponesto moderno, ali ne mogu bas nikako da zamislim da se oblacim kao danasnji tinejdzer, cak ni da mi stoji.

ali nije da sam ikad pomislila: imam 42 godine, i to se ne nosi u tim godinama... mislim, ljudi nose sta im vec prija

a kad smo naceli, jedna komsinica ima kcerku od 15 godina, i nosi njene sorceve i majice sto pokazuju pupak... stajaznam, meni licno djeluje malo otuzno. mislim, stoji joj ok, nije to problem, nego mi prosto djeluje da se previse trudi. a mala izbacena iz tri privatne skole, u zadnjoj sto je potegla noz na nekog od djaka... nekako mi svi skupa djeluju kao white trash, iskreno. a ne bi trebalo, jel', tata je neurohirurg ( i streetfighter, po rijecima njegove ponosne zene)

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Pročitala sam negde da i kod nas ima kao neka verzija te emisije, hoćete da vam ih pozovem?  :lol: