Main Menu

Koje posuđe koristite?

Started by janavi, April 15, 2012, 07:59:21 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

Iz ovog ugla sada da kupujem sugurno bih uzela veci (ne bas 8l ali 5 da)

AnaK

I meni se nekako činilo da je 4,5 idealno, mada ja realno nemam taj osećaj za veličinu dok ne vidim :-[. Najčešći u prodaji su 6,5, pa 4,5l, a manji i veći sporadično.
Janko 23.7.2002.

AnaK

Naručila ovaj:

http://www.colossus.rs/kuhinjski-aparati/aparati-za-kuvanje-hrane-krcko/css-5234-aparat-za-kuvanje-css-5234

Jedini od 4,5l koji postoji, i za koji sam našla cenu. Ostali su veći, i nemaju cene na najstu, jer prodaju vrše 'licem u lice'.

Sad recepte na sunce svi koji koristite  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Glitter

evo ja sam ga danas koristila
ubacila sam teletinu secenu na trakice, mesavinu svezeg povrca (nesto kao prosirena mesavina za supu), ubacila suseni paradajz, seckanu crvenu papriku, zacine, pola solje paradajza i ukljucila na najjacu (high) temperaturu i ostavila
posto me mrzelo da se bakcem sa kus kusom odvojeno poslednjih 10 minuta kuvanja sam ubacila tri sake kus kusa i dovrsila kuvanje
Servirala u domacem izdubljenom somunu

i onda su seli za sto i sve razbucali  :crycry: :lol:

cici

aleks

Jao, Glitt :balavi:
Ja volim supe u hlebu. Ne daj boze da sama napravim.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Vila

Odavno gledam slow cooker recepte na pinterestu, i mislim da sam prelomila da ću ga kupiti, imam utisak da ćemo ga baš koristiti. Čekam mm da mu predložim, možda već za vikend odem da ga kupim :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

AnaK

Meni je stigao, naručila sam sa collossus sajta  :girl_haha: Sad ću da pogledam recepte na pinterestu  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Vila

Brzo ti je stigao  :clap:
Kakvi su utisci?
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

AnaK

Gulaš je o-dli-čan, baš ono što mi je svih godina falilo - meso se raspada  :girl_in_love: Ja sam ovaj naručila:

http://www.colossus.rs/kuhinjski-aparati/aparati-za-kuvanje-hrane-krcko/css-5234-aparat-za-kuvanje-css-5234

Ne znam ovi drugi proizvođači, skuplji da li imaju neki 'hermetičkiji' sistem zatvaranja, ovo je običan poklonac. Oseća se miris dok se kuva. Sve vreme onako tiho 'struji', nema žestokog ključanja, mirno možeš da ga ostaviš, nema šanse da ostane bez tečnosti.
Janko 23.7.2002.

Dacko

Super! :clap: Sad mi se jede taj gulaš...

Vila

Juhuuu :clap:
Ja se nadam da će mi olakšati spremanje, kad ostvim da krčka dok sam na poslu, i onda samo da završim jelo kad dođemo svi s posla. A da se meso raspada :balavi:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

AnaK

Meni je to bila osnovna ideja, i definitivno radi. Ovo spremam sledeće:

https://www.youtube.com/watch?v=dKrSE8zhuZs
Janko 23.7.2002.

Glitter

da da to je specijalnost crock pota, meso se raspada :balavi:

ja sam juce napravila najbolji beef bolognese na svetu, jer inace beef ragu mora da se kuva i kuva i kuva ako hoces da ima super ukus, a najveci problem mi je inace sto tecnost mnogo brzo ispari pa je potrebno puno nadzora, e od juce jok :sreca: ispao savrseno, ostavila sam ga par sati da kuva na high.