Main Menu

Pramenovi

Started by janavi, April 29, 2009, 05:38:35 PM

Previous topic - Next topic

Ivy

Quote from: janavi on May 12, 2009, 02:09:10 PM
smorih se, ali je super
slika kasnije

rekla mi da će mi staviti ampulu idući put, nemam pojma šta će mi, meni kosa ništa nije oštećena

stavi obavezno :ok:..preventivno...blans je dosta agresivan...vremenom moze da se osteti...ako je "hranis" nece  :innocent:

nelly

Quote from: Ivy on May 12, 2009, 12:44:39 PM
Kosa ti je suva zbog blansa ...nema veze preliv sa tim...da li ti je izvlacila korijen samo ili komplet kosu??? Znam da ti vec imas pramenove...

Preliv se stavlja na mokru kosu, posto se ispere blans...moja frizerka ga ne mijesa sa samponom :ces: ili sam ja to propustila  :think: stoji samo 5-10 minuta i ispere se...
Ti to mozes dok se kupas da obavis...operes kosu, stavis farbu na korijen i istrljas kao sampon, isperi posle desetak minuta...posle toga obavezno pakovanje...

Lisaph u zelenoj kutiji bi bilo idealno... moj frizer Zoran (iz Bara) ih ima , ovo:

http://www.shopallys.com/storename/allyssalonoflakewoodinc/dept/232295/ItemDetail-9825606.aspx

... znam da je Zoran(iz PG) radio sa Lisaph preparatima...ali ne znam da li ih jos ima jer je sada zastupnik Davines preparata, oni su isto dobri, podji do njih i pitaj za pakovanje...ako nema Lisaph uzmi Davines...

I ampule Alfaparf  http://www.sleekhair.com/12806.html
one se ispiraju...

svako pranje obavezno pakovanje ili ampula (najbolje naizmjenicno) dok ti se kosa ne oporavi...

ovaj sprej koristim prije feniranja:
http://www.ukhairdressers.com/store/details.asp?ID=RevEquaveHNConditioner
stiti kosu..od sunca, fena...odlican je...

ako ne nadjes nista od toga uzmi Gliss Kur pakovanje za suvu kosu, imas ih u kuci hemije...

Nazalost , nema ih kod nas  :girl_cray:... Redken proizvodi su najbolji...smrc ...

Bitno je da znas da ne odgovaraju svima isti preparati...moras vise njih da isprobas da bi znala koji ti najvise odgovara...
hvala  :kiss1:,znala sam da na tebe mogu da racunam
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

janavi

izvolte pramenje

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Dusica

WOW Janavi odlicno je i friz je odlican, moracu to uzivo da vidim :)

AnaK

Janavi, suuuper je  :good:
Janko 23.7.2002.

Nanny Ogg

Uuuuuuu, sto je dobroooo!  :ok:

Ajte zene, ne dram'te

janavi

hoćete da vas vodim? ;)

iskreno mislim da nije mnogo skupo
jedino što trajeeeeeeeeeeeeeee
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

Dusica

Ja hocu da me vodis, ali da dobijem istu takvu boju :D
Posto para?

janavi

3000
bez šišanja
šišala me prošli put

chokoladica

Super je!! Hvala Bogu da si se otarasila one crvene  :D
I ja cu za koji dan :) Moja frizerka radi ovako kako je Ivana opisala...mislim da je oko 2500 din :) (sa feniranjem, naravno)

emge

Super su ti pramenovi :clap:

A, gdje ih radiš?

janavi

U kineskom zidu (tako se zove zgrada), blizu raskrsnice Bul Lenjina-Dž. Kenedija.

čoko, odaaavno ja nemam više crvene ;)

emge

Quote from: janavi on May 12, 2009, 04:17:12 PM
U kineskom zidu (tako se zove zgrada), blizu raskrsnice Bul Lenjina-Dž. Kenedija.

čoko, odaaavno ja nemam više crvene ;)

Pretpostavljam da je ovo ulica u kojoj živim :rofl:

janavi

pa otkud ja znam gde ti živiš :lol:
mihajla pupina? :P

SC

Janavi, svidja mi se pramenje  :)

A gde su slike koje je Glitter postavila?  :ces: Ja ih ne vidim...

edit-videla, nesto mi sporo otvara...
Dunja 13.06.2007
Petar 09.01.2009