Main Menu

Pramenovi

Started by janavi, April 29, 2009, 05:38:35 PM

Previous topic - Next topic

janavi

Negde u decembru sam stavljala pramenove, od tad sam se farbala, samo izrastak, i saad bi trebalo da ponovo stavljam pramenove
mislila sam da se prefarbam prvo na celu dužinu (sutra idem) pa za 2 nedelje da mi izvuče pramenove na ccelu dužinu

ona je doduše pomenula da će mi izvlačiti pramenove samo na delu na kojem ih nema, al meni nešto frka kako će to da izgleda...

any idea? :girl_smile:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

dmi

nemam ideje samo da kazem da ja zivlacim pramenove jednom godisnje
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Tchi

meni ofarbao izrastak pa izvukao pramenove  >:( kao da sam karleusa, a ja sam tela da budem dmi  :D sad imam izrastak kao kod farbanja

dmi

Quote from: Nasumica on April 29, 2009, 06:13:28 PM
meni ofarbao izrastak pa izvukao pramenove  >:( kao da sam karleusa, a ja sam tela da budem dmi  :D sad imam izrastak kao kod farbanja

ma iovako mi se mrsi kosa kad izvucem pramenove zamisli jos da to radim vise puta godinje
a sto mrzim da se cesljam
izvinite na offu
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

janavi

meni se ništa ne mrsi... kosa mis'im
jedino ako mi frizerka pomrsi račune :P
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

Xe

Zavisi sta hoces da postignes. Ako menjas celu boju, onda treba da se cela ofarbas, pa par dana kasnije izvuces pramenove. Ako ostajes u istoj boji, dovoljno je da ti izvuce nove pramenove na mestima gde ih nema.
Jedini problem s ovom drugom verzijom je sto pre ili kasnije postajes plavusa jer se povecava broj pramenova...
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

janavi

neću da menjam celu boju, hoću da imam pramenove celom dužinom
dakle da osnovna boja bude ista

ona me uverava da će novi pramenovi biti samo na delu na kojem ih nema (kao kad farbam izrastak) mada ja iskreno pojma nemam kako će to da izvede
ima da budem kao karirana (a ne štraftasta :P)

Milica

I ja izvlacim pramenove jedno godisnje kada dodjem u Bgd posto sam jednom pokusala ovde i nikad vise. Imam utisak da mi je ofarbala povrsinski sloj kose a ispod lepo ostala moja tamnija boja   :blink:. Imam srece da mi kosa posvetli na suncu tako da se ne vidi bas mnogo izrastak  :D

janavi

al ja sam sedaaaaaaaaaaa
pa moram da se farbam
jbg godina proizvodnje :rofl:

Xe

Pa, izvuci ce ti pramenove odozgo skroz iz korena, a one unutrasnje stare nece dirati. Izgledaces super, jedino ces imati nekoliko desetina pramenova vise nego do sada, a oni ce svi biti odozgo.
Al sam sad objasnila :hm:

Masha

Meni je oduvek bila zelja da imam kosu u sto vise nijansi pramenova.Jednom sam to videla na paz frizuri, od braon, crvenih do plavih tonova ,jako sitni pramencici, ali je cela kosa takva. Predivno izgleda, ali verujem da je potrebno jedno 4-5sati za tako nesto, a nemam zivaca toliko da provedem u friz salonu, mozda za jedno 20 god  :blink:

Xe

Ja sam jednom imala na crvenu kosu plave pramenove, i pokoji boje cokolade. Svima se svidjalo,sem meni.

janavi

nisam pametna...  što bi rekla moja baba :rofl:

i da, na folije to trajeeeeeeeeee
sigurno 4h

uglavnom, sutra se farbam, pa ću vam reći kako sam prošla :)

Dada

Godinama se kanim da stavim pramenove ali nemam petlju. Kosa mi je tamno braon a i mjestimicno sam sijeda :( pa nemam ideju kakve da izvucem  ::)

EL sam pomogla? :D
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Xe

Quote from: Dada on April 29, 2009, 07:18:19 PM
Godinama se kanim da stavim pramenove ali nemam petlju. Kosa mi je tamno braon a i mjestimicno sam sijeda :( pa nemam ideju kakve da izvucem  ::)

EL sam pomogla? :D
Crvene.