Main Menu

Uvodjenje nemlijecne ishrane

Started by Despina, May 14, 2009, 10:31:59 PM

Previous topic - Next topic

Blue

vojka, jos davno procitah, ali zaboravih da ti se zahvalim  :bighug:

samo da se pohvalim, izgleda smo krenuli sa mrtve tacke: BB je od jutros pojeo jednu bananu i jednu sargarepu, a juce 3 jogurta i parce hleba :sreca: :sreca: :sreca:

borovnice je u medjuvremenu poceo da odbija  :rofl:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

kalimero

moram da dignem temu, imam trilemu..... 10 dana je na zitaricama (pirinac - nemlecne pahuljice + moje mleko, pa kukuruz - kacamak od belog projinog brasna na vodi)... onaj pirinac na pocetku ga je zapusio, treci dan nije imao stolicu a pusta gasove... nista to nije za neku ogromnu brigu, ali me interesuje sta dalje da mu dajem.....
- sargarepu ? to mu dodje po redu ako sam planirala zitarice/povrce/voce
- sljivu ? da mu regulise stolicu....
- neku drugu povrcku/vocku koja bi ga otcepila ili bar ne bi zacepila dodatno? kruska?
- samo da siki ceo dan?

:think:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

kacamak je odlican za ciscenje creva ako ima zatvor

kalimero

pa evo treci dan na kacamaku i nihc....samo pusta gasove i kuka po malo.....  :girl_haha:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Ja bih mu šargarepu počela polako. I imao je Hipp neki sokić/čajić od šljive baš za male bebe a protiv zatvora, da probate to?  :think:

Glitter

kalimero

pa, mogla bih da mu i sutra dam kacamak a da mu dam i taj sokic od sljive....  :think:
a je l mu onda dajem i naredna 2-3 dana sljivu ili se taj sok ne racuna u "trodnevno" uvodjenje? mislim, sta prekosutra onda? kasicu od sljive? ili nesto dalje kao da sokic nisam ni dala?  :think:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

monochrome

Lani

Ja bih mu davala tu šljivu tj. sokić dok se ne sredi situacija sa stolicom. A ne bih računala kao novu uvedenu hranu... ako sam te dobro razumela.

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

Quote from: Lani on April 30, 2015, 10:12:58 PM
Ja bih mu davala tu šljivu tj. sokić dok se ne sredi situacija sa stolicom. A ne bih računala kao novu uvedenu hranu... ako sam te dobro razumela.
i ja bih ovako :good:

A za tropsko voce nisam sigurna da bi mogao pre prvog rodjosa :think:

kalimero

avokado mu ne dodje tropsko voce, moze i on odmah, al mi malko bljutkast tj bezlican da mu ga uvedem tako samog.....  :girl_haha:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

monochrome

bebe obozavaju avokado...ovi malci od mojih drugara ne mogu da se najedu, a jako je hranjiv + pomoci ce mu kod konstipacije...sad se setih da i sredin (sa R.) mali obozava avokado, pricala je...

Glitter

Ma meni je tropsko ono sto se ne gaji na toj teritoriji :girl_haha:
Ja bih (i jesam) izbegavala voce kome nije sezona u trenutku kada ga uvodim

monochrome

pa kako bananu dajemo...i one su tropske :girl_haha: