Main Menu

Uvodjenje nemlijecne ishrane

Started by Despina, May 14, 2009, 10:31:59 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

Ja nisam pre mislim 11. Meseci zajedno sa limunom pomorandzom kivijem ...

Glitter

I ne samo zbog alergena no i zbog tretiranja samog voca kojecime da ostane sveze (i sazri) u putu

monochrome

ja se vise ni ne secam sta sam i kako sam davala :-[
secam se samo da nije volila jabuku :girl_haha:

Lani

Quote from: kalimero on April 30, 2015, 10:23:23 PM
avokado mu ne dodje tropsko voce, moze i on odmah, al mi malko bljutkast tj bezlican da mu ga uvedem tako samog.....  :girl_haha:

Avokado je super, ako ga on hoće naravno, mojima je uvek bio bljutav, nisu volele.  :(

kalimero

avokado je extra, samo bih ga ja uvek dala sa jos necim, ne znam, neki kombo, avokado+sargarepa ili avokado+sljiva ili tako nekako  :girl_haha:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Mogao bi da se meša sa jabukom i bananom. Od kada sme banana, sve sam pozaboravljala...  :crazy:

monochrome

secam se da ja nisam puno mesala te prve namirnice, da bi se stelka naviknula na ukus :think:

Lani

Pa da, to je kao neko pravilo ali ako je namirnica zdrava a bljutava i deci generalno bezukusna (kao avokado) bolje da ga unose i tako nego nikako.  :think:

monochrome

Dacko

Pa da, ako neće drugačije, pomeša se s nečim ukusnijim, ali dobro je prvo probati da li tu namirnicu koja je nama bezukusna ipak hoće da ručkaju i pojedinačno. Kad se samo setim kako je B. tamanio kašu od brokolija, brrrr. Inače, protiv zatvora kod bebe probala bih najpre s kruškom.

kalimero

dakle, sutra sok od sljivke i kacamak ..... i tako dok se ne otcepi  :rofl:

:clap: :clap: :clap:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

kalimero

Quote from: Dacko on April 30, 2015, 10:51:55 PM
Pa da, ako neće drugačije, pomeša se s nečim ukusnijim, ali dobro je prvo probati da li tu namirnicu koja je nama bezukusna ipak hoće da ručkaju i pojedinačno. Kad se samo setim kako je B. tamanio kašu od brokolija, brrrr. Inače, protiv zatvora kod bebe probala bih najpre s kruškom.

sad si me vratila na dilemu  :lol: :lol:

a za brokoli, uh....stresem se i dan danas kad se setim kako je Bata necejed mljackao na kasicu brokoli/karfiol....a ono smrdi na kilometar a njemu lepooooo  :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

monochrome

moje je dete volilo sve to zeleno...ja njenu hranu duuugo, dugo nisam solila...kako je samo spinat jela :girl_haha:

Dacko

Nisam htela da te vraćam na dilemu, nego smo pisale post skoro u isto vreme pa nisam znala da si se već rešila. Svakako je i šljiva korisna, nego ja taj sok nisam probala da dajem bebi pa kažem za ovo što znam da deluje (i danas :lol:).

Glitter

Ja sam aleksi sprremala spanac sa belim lukom :lol:
Sedam meseci bebac cela spavaca soba celu noc bazdi na beli luk :lol:
Sve zeleno je jeo
A sada kao da ga koljes ako mu stavis brokoli u tanjir