Main Menu

Da li volite nakit i kakav....

Started by Unabebili, June 05, 2012, 12:51:58 AM

Previous topic - Next topic

bubi

ja volim nakit i to od pre jedno dve godine.
volim belo zlato,srebro i kombinaciju zuto-belo zlato.
volim i bizuteriju i poludrago kamenje.
volim samo ogrlice i narukvice.

AnaK

Volim sve osim žutog zlata :) Nakit mi je uglavnom 'sportskiji' i safari, prati mi odevni stil  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

MissL

Obozavam :girl_in_love:

No 1 - drvene ogrlice i narukvice :girl_in_love: :girl_in_love: Nakit u zanimljivim kombinacijama boja.

No 2 - jedna finina ogrlica :lol: ('retka stvarcica' od zlata koja mi se dopada, inace nisam ljubitelj), mada bih se,  kad bi stiglo malo kesa, pocastila nekom sitnicom iz Frey Wille
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Finalina

Quote from: MissL on June 05, 2012, 11:22:14 AM
No 2 - jedna finina ogrlica :lol: ('retka stvarcica' od zlata koja mi se dopada, inace nisam ljubitelj), mada bih se,  kad bi stiglo malo kesa, pocastila nekom sitnicom iz Frey Wille

ovo je taj rad , a boldovano mi se svidja preko svake mere

Lani

Frey Wille je i meni super ali oni su podivljali sa cenama preko svake mere.  :crazy:

Xe

Ja kao Linga, nista ne mogu da nosim. Sad sam utvrdila da mi smetaju i sandale koje nosim cesto u poslednje vreme, jer su kozni kaisici povezani nitnama, a one mi napravile rane na stopalu  :crycry:
Od farmerica dugme, na ogrlici i najobicnija kopca, uzas jedan, sve se zagnoji  :crycry:
Ni burmu ne nosim, ostao mi trag, pa misle da sam sveze razvedena i da mi je MM novi decko  :turpija:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

linga

Da tako meni kopča od kaiša napravi svrab, pa ljudi verovatno misle da imam buve  :lol:

Xe mi smo verovatno naročito suptilne dušice  :rofl: :rofl: :P

Unabebili

e da...volim nakit za noge  :girl_in_love:....na drugom naravno...

ali to mi se bas svidja...ovako recimo:

a od prstenja, ovako:

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

monochrome

Quote from: Nanny Ogg on June 05, 2012, 09:48:49 AM
Ja sam po ovom pitanju totalno sizofrena  :crazy: Nakit volim, bas, i na sebi i na drugom, ali jako jako retko nosim. A da me sad pitate sto, ne b'umela da objasnim  :fool: Nekako pocne da me nervira posle nekog vremena..

A nije mi toliko bitno da li je skupocen ili ne, bitno mi je da mi se svidi i da je nekako "ja". Imam i zlata i srebra i bizuterije a nosim prema raspolozenju i trenutnoj inspiraciji.

sve da potpisem, osim zlata...mislim, posedujem par predivnih komada od sentimentalne vrednosti, ali ne nosim...u retkim prilikama, kad sam zapravo raspolozena za nakit, uglavnom je to nesto iz moje radinosti (dakle, svojevremeno sam se bavila izradom nakita od poludragog kamenja) ili neki dobar srebrni komad iz kolekcije dobre drugarice...znaci srebro kao metal, a ne zazirem ni od plastike, papira, tkanine...inace, volim opal...jako volim opal, ali necu da ga nosim:)

senka

ja nosim ono što mi se svidi, nemam kategorije koje volim manje ili više
volela bih da imam nešto u kombinaciji kaučuk/zlato

uši mi trpe retko šta, prsti mi otiču, pa prstenje nosim samo u nekim prilikama, ne mogu svakodnevno bez skidanja
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

gasha

oboyavam nakit
volim duge ogrlice od bizuterije, uz vrat nesto zlatno
zlato volim i lepo mi stoji,
imam vise pari mindjusa koje svakodnevno nosim , nisu upadljive ali ni nevidljive, nosim narukvice , ma sve nosim  :lol:
sa godinama sve vise volim da kupim nesto vredno, mada to se retko desava
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

cici

monochrome

Quote from: cici on June 05, 2012, 04:28:09 PM
Mono zasto neces da nosis opal?

:) ne znam...kazu da je jako sretan kamen, ali isto tako, samo je beli pogodan za ribe, mada se ja sve vise opirem svemu onome sto meni ne pripada (nacin na koji se svo to kamenje uzima iz zemlje itd., ali to je sve deo nekog mog licnog traganja)

cici

Ok, mislila sam da je nesto do kamena sto ti ne odgovara.

monochrome

Quote from: cici on June 05, 2012, 04:41:38 PM
Ok, mislila sam da je nesto do kamena sto ti ne odgovara.

a znas da i toga ima...ja kad stavim na sebe bilo sta od hematita, bukvalno explodira...raspadne se...