Jumbo u Solunu i ostala zanimljiva soping mesta + Waterland

Started by stacka, June 08, 2012, 08:56:49 AM

Previous topic - Next topic

Summer

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Lani

Svašta stvarno da toga nema u junu.
Summer, niste smotani, taj deo sa rančevima je poveći, ne biste ga promašili sigurno, samo da ih je bilo.

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lani

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lani

Aha znam. Mi smo prošle godine išli trajektom do Kavale u povratku pa smo onda tamo i išli u Jumbo, verovatno ćemo tako i ove godine.

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lani

senka

pošto je u naslovu Waterland, a o njemu ni reči, da ja kažem koju. Za početak da je fenomenalan, veliki, čist odlično organizovan...
ne znam koliko bazena ima i u njima tobogana, nije ni bitno... ima bazen sa talasima od kojeg mm i ja imamo upalu mišića, ima reku, bazene sa djakuzijem za decu i za odrasle, dovoljno hlada što od drveća, što od suncobrana, dovoljno ležaljki da se uvek nađe mesta, par kioska sa raznom hranom i pićem i vrlooo pristupačnim cenama,
čiste toalete, kabine za presvlačenje, tuševe pored bazena i specijalne tuševe za kompletno tuširanje na kraju...
nigde se nije dugo čekao red
zbava za decu od 1,5-2 pa naviše
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

jel

Hmm ja sam mislila da vodim vukija u aquapark kod soluna
Jel to taj waterland?
Quote from: rafa on June 08, 2012, 11:06:21 AM
Ja samo da potpisem cici i Lani i da jos jednom iskazem svoju ljubav prema Solunu :girl_in_love: :rofl:.
To je definitivno grad koji posle Beograda najvise volim i koji ima neku posebnu energiju i smek. :love32:

Mnogo sam srecna sto smo tamo parkirali svoj auto, sto Ryan air leti za 50E povratne karte (i manje) dovde i sto mi je sad nezaobilazna stanica na putu do Srbije.  :turpija:

Elem, Waterpark vam stvarno ne treba i devojke su u pravu. Masha ce se smoriti (i ti sa njom) a Aleksa ce moci na vrlo ogranicen broj zezalica da ide. Jos ako nije adrenalinski i extreme sport tip deteta (kao moje starije  :crazy:), bice jos gore. Sacuvajte pare za voznju vozicem na obali Soluna i za neku lepu kafu na obali - Nikis ulica, to ti je treca paralelna ispod Egnatie i Tsimiskija  :rofl: i ide uz more.
Doduse, onaj deo setalista od kule nadalje vec mesecima rade i zatvoren je,  ne znam da li ce biti zavrsen do leta (za Uskrs nije bio). Tu vozi i vozic, tako da mozda to otpada.

Jumbo izvan grada ne znam gde je, ali imas jedan u centru, blizu luke. Kolima ti je to 5 minuta od centra i Tsimiskija.

Setaj onim divnim ulicicama, ja svaki put kako presecam glavne ulice otkrijem neki novi ugao, neku novu radnju  :turpija: :girl_in_love:.
E ovo ja hoci, to, bas to, da pomirisem gr aad I osetim atmosferu
My name is Luton, Robin Luton :lol:

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.