Main Menu

Umete li da kazete

Started by Glitter, May 14, 2009, 11:15:18 PM

Previous topic - Next topic

Unabebili

nesto sunjam po starim temama, pa samo da se pohvalim da sam ja za poslednje dve godine napredovala dzinovskim koracima, cak i preterala u napredovanju  :rofl:

Ne samo da sam naucila da kazem, nego neke stvari prosto neprijatno zahtevam   :rofl1:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Zumbulica

Procitah od pocetka, da se zapljunem.
Nisam umela pa sam naucila, zaista sam dosta tolerantna ali umem da kazem kad mi nesto smeta da nikome ne bude neprijatno. E sad, ovo kad su u pitanju sitnice, a kad su u pitanju krupnije i sustinske stvari umem da kazem samo malom broju bliskih osoba. Sa ostalima se ne upustam jer ne umem da se emotivno iskontrolisem, tako nekako ...
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Xe

Quote from: Zumbulica on September 04, 2011, 09:49:01 PM
umem da kazem samo malom broju bliskih osoba. Sa ostalima se ne upustam jer ne umem da se emotivno iskontrolisem, tako nekako ...
Isto ovako, sto mi u poslu predstavlja problem.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Maki

Quote from: maripoza on May 14, 2009, 11:18:48 PM
Naravno.
Cak i kad ne smeta. :lol:

Ovako.Ali tek poslednjih par godina.Pre sam cutala i grizla se u sebi.A onda sam resila da se ne stresiram zbog onog na sta mogu da uticem i postala sam prilicno lajava.

martina

ja znam da kazem, al me kostalo mnogo da naucim kad trebam da sutim, jer nije vrijedno price
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Ira

Quote from: Marty Maraskino on May 15, 2009, 01:47:04 PM
Uglavnom ne umem...
Ovako, i precesto ostanem povrijedjena

Nadam se i trudim se svim silama  da cu nauciti,bar sebi da olaksam. Imam problem da kazem nekome do koga mi je stalo(osim MM-a  ;D kod njega nekad i pretjeram  :lol:) jer se plasim da cu da povrijedim,budem neshvacena i onda se povlacim i ostajem ja povrijedjena i patim.

Ljudi koji su mi manje bitni kazem ,tipa  prodavac koji hoce da me zapali .

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck