Main Menu

da li se zena izgubila??

Started by monochrome, June 13, 2012, 12:06:36 PM

Previous topic - Next topic

Margarita

na nogama ne gricka :rofl:

znate sta, kad je pavle imao 5-6 godina meni je bilo neshvatljivo da neko sece nokte velikom detetu od 10 godina :lol:

martina

Quote from: Margarita on March 13, 2013, 08:26:37 PM

znate sta, kad je pavle imao 5-6 godina meni je bilo neshvatljivo da neko sece nokte velikom detetu od 10 godina :lol:
:lol:

jeste, uno...   :girl_in_love:

mada luka kad ne ide u skolu sprema hranu njima troma... ne rucak, ali dorucak.. ono pece jaja, pancakes i to... ustane ujutro, psremi dorucak i onda ih budi

al nokte da reze - pa ostao bi bez prstiju  :lol:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

vrana

Quote from: Margarita on March 13, 2013, 08:26:37 PM

zato ja nista ne komentarisem, mada sam malo sokirana :lol:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

martina

a ja se sjecam kcerka rodice moje rodice ( zvuci kompl, ali smo raja s rodbinom moje ujne  :lol:) je sama sebi sjekla nokte sa 3-4 godine
ja sam tad imala mozda 18-19 godina, oni dolazili kod nas u neum, i ja krenula da joj otimam makaze, a njena mama: ma ne, pusti je, reze ona sama sebi nokte
to joj bila mladja kcerka ( ne mogu da vjerujem da se ne sjecam kako se zvoe :ljut:)
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

AnaK

Janko 23.7.2002.

vrana

ama ima li ko da ne sece noktesa velikoj deci?  :blink:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Margarita

definisi pojam 'velika deca' :lol:

AnaK

Iz njene perspektive - pošli u školu  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Margarita

iz moje - posli u srednju skolu
ali ne znam da li bi se saska slozila :girl_haha:

Finalina

ja ne secem nokte starijem detetu, a mladjanom ponekad i to ne zato sto ja necu nego oni hoce sami

mojoj drugarici mama sekla nokte i u tridesetoj, obe bile zadovoljne, a ja izbegavam da cujem da li je jos uvek tako

AnaK

Ja više nemam tu granicu, uopšte, već par godina. Sve dosadašnje su mi neslavno propale, sve baziram na kad se odseli :lol:
Janko 23.7.2002.

senka

moji grickaju, godinama im nisam sekla  :crycry:
na nogama M i A su mi davno oteli makaze, K. voli da joj ja sečem
nemam ja tu neka ograničenja
mislim sečem nokte i mojoj babi od 80  :'(
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Praslin

Quote from: AnaK on March 13, 2013, 10:20:44 PM
Ja više nemam tu granicu, uopšte, već par godina. Sve dosadašnje su mi neslavno propale, sve baziram na kad se odseli :lol:
ovako  :-[

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco