Main Menu

ICE AGE 4 sličice

Started by disco2000, July 19, 2012, 07:43:55 AM

Previous topic - Next topic

prevodilica

ove sličice su nam odlično poslužile da vidimo koliko nam je dete naivno i predobro
više puta u vrtić, jednom na trening, odneo je ceo album sa svim duplikatima i vratio se sa upola manje svih sličica :lol:
najgore je što voli da se igra sa albumom, pa mi ga bude žao kad tuguje zbog izgubljenih sličica

sada mu nedostaju 13 i 24 - obe je imao, ali ih je dao drugaricama u vrtiću koje su bile tužne jer im je drugi dečak oteo njihove sličice

Lani

Joj cica...  :love32: Nama je brat od tetke skupio sve što nam nedostaju dok smo bili na moru menjajući se po kraju sa drugarima  :love32:, fali nam samo br. 23.

AnaK

Prevodilice, sve se to uči, a na sličicama je ta škola manje bolna nego na nekim kasnijim stvarima  :love32: Pre par dana je Janko lamentirao, listajući neki album sa stikerima iz vrtića, kako je bio glup i kako je lepe stikere davao za glupe i tako to.
Janko 23.7.2002.

prevodilica

to sam i ja mm rekla - odličan primer da ne pričaš u prazno da na delu vidi

iako se on zgrozio ovih sličica kada je pročitao šta na njima piše
crtać nismo ni gledali, nijedan deo, D je to samo popularna manija i on sad iz tih sličica i likova izmišlja svoje igre i sl, ljubi ga mama maštovitog, a tata se od toga ježi :lol:

prevodilica

inače za ovo juče što je devojčicama dao to mi je baš :girl_in_love:

ali trebalo je utešiti ga kad mu je dete na treningu otelo duplikate i još poneku sličicu, tačnije, sve koje su mu trebale, to su bile suze :crycry:

anelore

Sava je silu slicica dobio od drugara iz vrtica, koji je popunio vec dva albuma.  :girl_in_love:
Sta cu kad mi kupujemo u Veru a ne u Maxiju i kad Maxiji u kraju ili nemaju slicice uopste ili su im upravo nestale.

Deda

Quote from: daba321 on August 19, 2012, 09:46:17 AM
Jel ima neko slicicu broj 11 ?

Za zamenu isklucivo za tu slicicu nudim: 1,2,4,6,7,12,13,15,18,19,20,21,24
Mi imamo 11 a fali nam 4 i 12 . Moze ?
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Igorbl

Hvala,
Sada nam nedostaje samo br. 5 ali iduplikata imamo manje 2, 6, 12, 13 i 21.

itacka

nama treba album jos jedan za Masu,nigde ih nema,je l' zna neko mozda gde ih ima ili mozda ima jedan viska unapred hvala  :flower:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.06.2010.

Margarita

pa jel kriza i za albume :blink:
moji su nakupili 13 slicica, odakle - pojma nemam :crazy:
a ni jedan duplikat
i tek su se sada nalozili na sakupljanje

Finalina

nasla sam slicice  :diva:

inter, treba li vam 13 i 24, imam ih

dedo, imam 4

missl, imam 18 i 19

Lani

Ako vidim negde album, javiću.
Mi smo u vremenu sve popunili, pa ređe idem u Maxi.  :lol:

Zumbulica

Albuma nema nigde, trazili smo i u unutrasnjosti. Nama fale jos dve, skupljala joj i moja tetka, a kasirka iz Maksija joj dala 14 kom duplikata od njenog druga  :girl_haha:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Lani

Albuma nigde a evo od danas kod nas u Maxiju ni sličica više nema.  :hm: Nestalo im.

emge

Mi smo popunili album, zahvaljujući menjažama u vrtiću.

Jel treba nekom nešto, imamo malo duplikata.