Saveti i pomoc za uredjenje prostora

Started by stacka, July 23, 2012, 11:51:20 AM

Previous topic - Next topic

Zumbulica

Meni je ovo super interesantno  :girl_in_love: Samo sto bih ja u praksi sve pozaboravljala gde, sta, kako ... jos ako je na dugmice  :rofl:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Finalina

gledala sam ovo ranije, fenomenalno je (obozavam te fore sa hiperfunkcionalnim namestajem u malom prostoru) i ne znam da li se ponavaljam na ovoj temi ako vec nisam postavljala na nekoj stambenoj, secate li se onog kineza u svom stančiću     http://youtu.be/L4yJGTPUR_0  ... taj mora da se svaki dan oseca kao madjionicar  :girl_haha:

Xe

I ja volim, samo je to kod nas teze izvodljivo, kod njih su ipak uglavnom zidovi od fert gredica i gipsa, kod nas bi to bilo mnogo skupo. Ko ima mali stan, ima ga zato sto nema para za veci, a tamo je borba za prostor drugacija - kupujes na ekskluzivnom mestu, pa je logicno da ulazes novac u stan iz koga se neces skoro pomeriti, a znaci ti lokacija u svakom smislu (narocito socijalnom)
Ali, to ne smeta da se pokupe ideje, genijalne su (narocito ono telefoniranje u VC-u, covek je na sve mislio  :girl_in_love:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Margarita

e malo je samo komplikovano da se oriba wc :lol:

Xe

Mislis, padne ti daska na glavu dok ribas?  :lol:
ko ima para za takav divan stan, ima i za kucnu pomocnicu, sto zdusno podrzavam  :turpija:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Margarita

naravno da ce pomocnica da riba :turpija: ali kako :lol:
mi smo jednom ziveli u stanu gde je toalet bio odvojen od kupatila (nesto je bilo buzdeno, da ne mislite da je neki fenseraj :lol: ) i meni je bas bilo smaranje bez tekuce vode na licu mesta

Lani

Kako bez tekuće vode na licu mesta...  :think: zar nije bio lavabo u toaletu?
Mi imamo lavabo u toaletu plus naravno lavabo u kupatilu.

emge

Lani, znam puno stanova gdje nema lavabo u wc-u.
[spoiler]
U Beču je to tek nekako normalno, naši prijatelji u novogradnji imaju tako :crazy: E, za Beč mi je još ludo da se prekidač za svjetlo nalazi u WC-u. :)[spoiler]

Margarita

Quote from: Lani on January 26, 2013, 07:37:16 AM
Kako bez tekuće vode na licu mesta...  :think: zar nije bio lavabo u toaletu?
Mi imamo lavabo u toaletu plus naravno lavabo u kupatilu.

u ovom stani gde smo mi bili nije bilo
doduse, stan je bio u kuci, a gaza sam svoj majstor :crazy:

Dada

U Ukrajini je to standard :crazy: Bas odvratno, srecom u dva poslednja stana u kojima smo bili to nije bio slucaj. U predhodnim sam drzala vlazne maramice pored solje i niko nije smio da takne kvaku dok ne ocisti ruke :lol:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Dada

Pokazacu vam za nekih 2 nedelje sta sam sve uradila ;D
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

nelly

...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Lani

Dado obavezno.  :)
Joj užasa, pojma nisam imala da ne mora da ima lavabo pored WC šolje. :crazy: