Main Menu

Brzi ruckovi

Started by Dada, May 15, 2009, 02:03:02 PM

Previous topic - Next topic

Xe

Brza vecera:
Obariti pakovanje testa (koristila spagete).Na dno vatrostalne posude staviti malo ulja, pa preruciti skuvano testo. Posoliti. U posebnom sudu umutiti 3-4 jajeta, malo sira (ako ima) i jogurt. Naliti testo da ogrezne i peci u MW 14 minuta (poslednja 4 na grillu).
Pojesti velikim zalogajima :mrgreen:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

janavi

meni je ovo ručak
al ne pravim u MW, mogla bih, samo nemam gril...

i nije baš brzo, bar ne u običnoj rerni
takođe, pravim sve u istoj posudi u kojoj su se makarone kuvale ;)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Pepi

OT, ali moram da pitam  :-[
Imam Samsung MW, i imam rešetku...pretpostavljam da služi za gril...ali ja nemam pojma kako da uključim gril  :-[ koja oznaka je za to na prekidaču?

Xe

Ja imam Panasonic i kod mene je nacrtano :)

TINK

Quote from: Xe on June 01, 2009, 11:30:58 PM
Brza vecera:
Obariti pakovanje testa (koristila spagete).Na dno vatrostalne posude staviti malo ulja, pa preruciti skuvano testo. Posoliti. U posebnom sudu umutiti 3-4 jajeta, malo sira (ako ima) i jogurt. Naliti testo da ogrezne i peci u MW 14 minuta (poslednja 4 na grillu).

Ja ovo spremam samo sa makaronama, cini mi se da je lakse za jelo  :-[. Bude kao gibanica, to sam naucila od mog tate, to je jedino jelo bilo koje je on nama znao da spremi  :lol: ili da ugreje rucak od predhodnog dana  :D

Bebel

ja sta god da spremam u zepteru bude gotovo za 15ak minuta (sva ona dugokuvajuca i dugodinstajuca jela)
Lav 05.10.05.

janavi

Quote from: TINK on June 02, 2009, 01:56:49 PM
Ja ovo spremam samo sa makaronama, cini mi se da je lakse za jelo  :-[. Bude kao gibanica, to sam naucila od mog tate, to je jedino jelo bilo koje je on nama znao da spremi  :lol: ili da ugreje rucak od predhodnog dana  :D
a šta su makarone nego skuvano testo?
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

NenaS

Quote from: MissL on May 29, 2009, 02:38:50 PM
Iseces krompir kao za musaku, i svaki red pospes sa malo rendanog belog luka i vegete i prelijes slatkom pavlakom (Imlekova je neprevazidjena). Ispeces. Rasturis se od jedAnja.  :balavi:

Ovo je vise nego fenomenalno! Probali smo danas, dovoljno samo za sebe - ne treba mu nikakvo meso... :nyam:

Quote from: Margarita on May 31, 2009, 09:36:50 PM
Nije bas najbrzi, ali moze da udje u kategoriju:
Proprzim crni luk, sargarepu, mleveno meso. Zacinim, dodam pirinac. Pomesam sa ociscenom i iseckanom blitvom (moze i spanac, ali blitva se brze cisti :D ). Nalijem vodom i ubacim u rernu. Sluzim sa pavlakom.  :innocent:

Cesto pravim - imamo blitvu u dvoristu...Moze i sa zeljem...

Quote from: Xe on June 01, 2009, 11:30:58 PM
Brza vecera:

I ovo cesto pravim, ali za rucak, moji vole.
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Nanny Ogg

Ja danas pravila varijaciju na temu "Zapecene pecurke by AnaK" - isekla sam sampinjone, mlade krompirice, sargarepu i luk, prelila uljem, zacinila i gurnula u 'ladnu rernu na jedno 40 minuta. Pred kraj izvadila, prelila pavlakom za kuvanje i dopekla jos 10 min.
Fenomenalno je bilo!  :nyam:

Ajte zene, ne dram'te

NenaS

Quote from: Nanny Ogg on June 02, 2009, 06:41:42 PM
Ja danas pravila varijaciju na temu "Zapecene pecurke by AnaK" - isekla sam sampinjone, mlade krompirice, sargarepu i luk, prelila uljem, zacinila i gurnula u 'ladnu rernu na jedno 40 minuta. Pred kraj izvadila, prelila pavlakom za kuvanje i dopekla jos 10 min.
Fenomenalno je bilo!  :nyam:

Ma da, a tom pavlakom si ga skroz pokvarila... ;)
Aleksandra   14.09. '87.

Nanny Ogg

Quote from: NenaS on June 02, 2009, 06:46:00 PM
Ma da, a tom pavlakom si ga skroz pokvarila... ;)

:turpija: Volim ja tako da "upropastim" rucak necim slasnim  :nyam:

Ajte zene, ne dram'te

NenaS

Quote from: Nanny Ogg on June 02, 2009, 06:47:03 PM
:turpija: Volim ja tako da "upropastim" rucak necim slasnim  :nyam:

Znam, jos se secam one "tvoje" piletine - terali su me par vikenda za redom da im spremam... :)
Aleksandra   14.09. '87.

Xe

Moja najbrza vecera do sada:
ugrejes vodu u MW (1 min), u nju sipas kesicu "enemona", dodas dve tabletice zasladjivaca i promesas. Mljac!  :turpija:
U prevodu: jedno vreme necu posecivati ovaj PF, aMM ima da se snalazi kako zna i ume  :diva:

TINK

Quote from: janavi on June 02, 2009, 02:42:06 PM
a šta su makarone nego skuvano testo?

Pa kazem lakse su makarone za jelo  ;D, lakse se nabode na viljusku nego spageta, makar meni  :crazy:

Glitter

to testo sa sirom u mojem selu a i sire zovu `gratinirane makarone` :innocent: