Main Menu

Brzi ruckovi

Started by Dada, May 15, 2009, 02:03:02 PM

Previous topic - Next topic

Nanny Ogg

Ili raznorazne varijante sa pirincem (uzmes onaj polugotovi, sto se kuva 5 minuta)


Ajte zene, ne dram'te

Dada

A ko zivi u Kijevu  :turpija: :ces: :lol: Ali, istina, tricavih  450km je za ovdasnje prilike blizu :D

Lilit, bas si konstrutivna  :P

Ivana, Dedo, Xe hvala  :kiss1:

Nany, ne jedemo sir i kackavalj  :-[  ove ostale cu da proucim  :kiss1:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Nanny Ogg

Pa sto ne kazes odma'...
A pavlaku (slatku)?  Ako da, ima onaj fenomenalni recept sa pilecim fileom: iseces na kocke, uvaljas u supu od pecuraka (ne skuvanu, nego ono iz kesice), zalijes slatkom pavlakom i zapeces u rerni..mnooogo je ukusno :)


Ajte zene, ne dram'te

Dada

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Nanny Ogg

Ma samo pitaj...doktororala sam na brzinskim ruckovima  ;D


Ajte zene, ne dram'te

Xe

Ja pravim one lovacke snicle, ali umesto soka od paradajza sipam rastvoreni sos za spagete. A mozes i da dodas pecurke u to. Veoma je ukusno, a sprema se za pet minuta, pece za 20.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Dada

Ne valjas ih u brasno? Prasak za spagete gotovi iz kesice, je l'?
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Xe

u jenu na dno stavim malo ulja, snicle posolim, pobiberim, uvaljam u brasno, razmutim sos u pola litre vode i nalijem. Poklopim i pecem 20 minuta. Fantasticne su.
Prasak za sos iz kesice, naravno :)
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Dada

Ok, djeluje zanimljivo :balavi: Koji sos kupujes, ja koristila par puta neki Alevin  :think:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Xe

Quote from: Dada on May 15, 2009, 08:28:04 PM
Ok, djeluje zanimljivo :balavi: Koji sos kupujes, ja koristila par puta neki Alevin  :think:
Taj "Alevin". Jos MM pospe origanom, jer ga voli, a meso je supermekano.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Dada

Super, probacu cim dodjem u Cg  :clap: Volimo i mi origano  :)
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

:ph34r:

juce pravila....varijacija one piletine sa supom od sampinjona, samo sam izbacila supu, tj skuvala je  :D i dodala praziluk.

Piletina, sampinjoni (svjezi), praziluk, 1-2 sargarepice (cisto da bude sareno :D), sve isjeckati, zaciniti i umijesati 1 pavlaku...moze kisela (ja stavila neku "dijetalnu") a sigruno moze i slatka.

Stavila sam i malo ali stvarno malo rize... i gurnula u rernu  :innocent:

Dada

Pravim i ja vrlo slicno, samo bez praziluka da se Z ne otruje  :hm: :D

Pocela si redovno da kuvas? :think: :girl_blum:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

janavi

Quote from: Dada on May 15, 2009, 08:56:10 PM
...samo bez praziluka da se Z ne otruje  :hm: :D
pametan čovek :)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

:ph34r:

Quote from: Dada on May 15, 2009, 08:56:10 PM
Pravim i ja vrlo slicno, samo bez praziluka da se Z ne otruje  :hm: :D

Pocela si redovno da kuvas? :think: :girl_blum:

redovno  :pleasantry:


  svake druge nedjelje :lol::lol: