Main Menu

kupovina sa ebay-a i sličnih sajtova

Started by Vila, November 14, 2012, 01:07:59 PM

Previous topic - Next topic

Vila

Ne moraju da budu aukcije. Ali ebay je i jeftiniji, raznovrsniji, pošto na njemu prodaju i firme i ljudi, a amazon je firmetina koja prodaje samo preko neta
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

stacka

Sve ok, ali ono sto meni treba nisam nasla na ebayu :kiss1:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Praslin

Sa Amazona možeš i sama da poručiš, ne treba ti posrednik.

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

stacka

Kako ako nema opcija slanja worldwide nego samo USA?
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Praslin

ups, na to nisam mislila  :-[
da, onda ti treba posrednik definitivno

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Vila

Ja ne znam sve detalje, najbolje da se registruješ, javiće ti se, pa ćeš moći sve da pitaš.
Oni mogu da kupuju i u toj USA-only varijanti, pošto se roba šalje prvo kod posrednika za shipping, pa onda ovamo.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Vila

Na vrednost do 100 dolara ne naplaćuju carinu, o tome samo treba voditi računa.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

bubi

meni su se javili sad cekam da porucim i da stigne.
Vilo :bighug:

cici

bubi

Vila

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

bubi

Vilo ja obavila sve i moram za sad da Vas hvalim  :good:,a tek kad stigne moja kremica :girl_in_love: :clap:
:bighug:

Vila

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

Xe

Javila sam za vas svom IT menadzeru - tj, sestricu, ako mu trebaju delovi  :good:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL