Main Menu

Putna apoteka

Started by Despina, May 15, 2009, 03:36:45 PM

Previous topic - Next topic

vojka

meni onaj zanzza no no u obliku spreja bas super radi posao kad je Coka u pitanju, dok onaj sto se stavi u struju i emituje talase bas i ne
moja mama joj je bila pokupovala i neke narukvice protiv komaraca, ali su se pokazale kao nekoristne :girl_sigh:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

gasha

ja koristim raid u sobi, onaj pesak
autan u stiku , svuda po telu, lakse se maze nego u spreju, odnsno sigurnija sam gde namazem
te pomenute narukvice, ya svaki slucaj
a chicco flomaster za posle ujeda ako ih bude, odmah po ujedu
sinopen uvece pred spavanje na ujed

al sam pripremnljena

a da i spirale za terasu  :lol:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

monochrome

:-X komarci nece vegane  :)

cici

Quote from: Elanor on June 11, 2012, 05:34:19 PM
te flastercice smo kupili jednom u grckoj, milena je bila mala, i ja sam ih izlepila svuda (kolica,  krevetac). sutradan ujutru sam zatekla komarca kako odmara po vrh tog flastera :girl_sigh:
Uzas :rofl:

Meni zanza u soreju super, i mi je koristimo.

Mom tati se ni ne priblizavaju a nije vegan.

AnaK

Da, i mm strada samo kad Janko ili ja nismo u blizini, a neki komarac je mnoooogo gladan. A on je na suprotnom kraju skale od 'vegan' :lol:
Janko 23.7.2002.

Finalina

mene komarci prepoznaju kao vegana :lol:

Saska

i mene nece komarci, sto kaze AnaK, bas ako nikog nema u blizini, pa kao ajde "daj sta das" :lol: . Najvise vole Minu, a cini mi se da je i mali stradao prosle godine. Jovu isto nece, ali kao malom mu se desavalo da mu se naduje to mesto uboda i da otekne.

stacka

Ajd sto nema ove Senza zzz po apotekama ali nema ni Fenistila nigde gde sam gledala :crazy:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Dawn

Imaš u grčkoj Fenistil u apotekama, bolje radi nego "naš" ;)

stacka

Ali Vourvourou nema apoteku :rofl:
Hvala :kiss1:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Saska

Mi smo fenistil prošle god kupili u prodavnici suvenira :girl_haha: . Ako ne nađete, pozajmim ti ja taj, mi to retko upotrebljavamo.

Lani

Stacka mi smo prošle godine nosili ovaj na more, nosiću ga i sad.
Mm je ubola osa na moru  :hm: i baš nam je dobro došao.
http://www.softmedic.co.rs/cms/hiper-hama-gel

A mm je pre neki dan kupio ovaj u apoteci, isto navodno za crvenilo i ujede, mada vidim na njemu da piše da je za ekcem, atopijski dermatitis i te stvari.
http://www.softmedic.co.rs/cms/hiper-no-urak-krem

Evo korisnog linka...
http://www.yumama.com/porodica/putovanja/1579-sta-poneti-od-lekova-na-put.html

emge

Mjesto koje namažeš fenistilom ne smiješ posle da izlažeš suncu, pa onda ja fenistil ni ne koristim na moru.

Finalina

stacka

Znam, emge, procitala sam na prethodnim stranama  :girl_haha: ali je nama svejedno dobar bio.

Lani, tenks, super tekst, od ovoga napisanog jedino ne bih ab nosila, sve ostalo je ok, s tim sto nam tabletice protiv povracanja nisu nikada trebale, nadam se da ce tako biti i nadalje :pljucka:

Saska :kiss1:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.