Main Menu

Putna apoteka

Started by Despina, May 15, 2009, 03:36:45 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Kad vi beše putujete?

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Jao sad već!  :clap: Ja nešto mislila tek za oko mesec dana.  :crazy:

stacka

Ma kakvi, vidis da odbrojavam na fb dane sate i ostalo :lol:

Imam jos jednu dilemu - ne znam da li da nosimo Masi nesto za laringitis. Ona nije imala gusenja od Bozica :pljucka: ali se bojim da joj promena klime ne prouzrokuje napad. Kad kazem nesto mislim na inhalator i Pulmicort.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

AnaK

Ako bi je inhalirala u tom slučaju, bez lekara, ja bih ponela, da budem mirnija. A neće zatrebati  :girl_in_love: :pljucka:  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Lani

Moja deviza je nosi sve što možeš, nek bude u koferu. :bighug: Posebno kad se ide na mesta gde baš nema apoteka na svakom koraku.

prevodilica

ja mojima nosim inhalator gde god da krenu, baš zbog toga što im momentalno daje poboljšanje u disanju, a spreči uzimanje bespotrebnih antibiotika ili nečeg jačeg
bez lekara, odnosno po preporuci naše dr pedijatra, inhaliram ih pantenolom, fiziološkim, prospanom, pulmicortom i sl. 

Finalina

ja sam od onih "sve svoje sa sobom nosim" :D ... ponesi, stacka, ne razmisljas onda ni o cemu da si zaboravila  :)

rafa

Quote from: interpreter on June 12, 2012, 03:18:00 PM
ja mojima nosim inhalator gde god da krenu, baš zbog toga što im momentalno daje poboljšanje u disanju, a spreči uzimanje bespotrebnih antibiotika ili nečeg jačeg

Isto.
Ja od lekova slabo sta nosim, ali inhalator za A mi je obavezan.  :kiss1:
Iako ga vec dugo nismo koristili (nesto malo zimus), ne idem nigde bez njega.

Ja nosim onu malu, plasticnu 'pumpicu' - ne veliki inahalator, to stvarno ne zauzme puno mesta.
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

gasha

ja sam ranije uvek nosila, ali na moru nismo nikad imali potrebe da ga koristimo, zbog laringitisa
ali smo svake godine overili lekara
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

martina

ja ne nosim, osim  advila i tylenola, osim ako bas idem u divljinu ( jedrenje, na primjer)
onda ponesem za ujede, posjekotine... i to i tylenol i advil, klasika, to imam u torbi uvijek

ako idem negdje u mjesto - ne nosim, ima apoteka.

ovo ljeto idemo u rockies, rv-em, put od nekih par sedmica, moracemo da ponesemo
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

nelly

evo i ja počinjem da dopunjavam putnu apoteku
kalcijum protiv alergije treba ranije da pijem? ide u konbinaciji sa beta brobzom? sve sam zaboravila.. :lol:
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

anelore

Ranije, i dok si na moru, i u kombinaciji sa beta karotenom.  :kiss1:

nelly

...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...