Main Menu

Tema za LANI - Visinske pripreme

Started by Cable Girl, January 07, 2013, 11:43:25 PM

Previous topic - Next topic

Elanor

ja ne znam što je norveška pesma tako loše prošla kod žirija :ces:
znam što je kod mene, onaj prvi pevač toliko liči na malog da zaista nisam mogla da navijam za njih :D
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Lani

Jao isti je bio, kao mlađi brat.

Evo jednog teksta na temu žirija i njihovih u najmanju ruku čudnih odluka, koga ne mrzi da čita.
https://eurosong.hr/tko-je-zaboga-glasao-za-san-marino/

Drastične razlike u ocenjivanju jedne te iste pesme u polufinalu i finalu a pominje se i primer žirija od pre par godina koji, znajući da je njihova pesma te godine jedan od favorita i da će biti u borbi za vrh, za svaki slučaj ostalim favoritima nije dao nijedan bod, već sve nekim autsajderima.

Urbana

Quote from: Lani on May 19, 2019, 10:45:14 PM
Jao isti je bio, kao mlađi brat.

Evo jednog teksta na temu žirija i njihovih u najmanju ruku čudnih odluka, koga ne mrzi da čita.
https://eurosong.hr/tko-je-zaboga-glasao-za-san-marino/

Drastične razlike u ocenjivanju jedne te iste pesme u polufinalu i finalu a pominje se i primer žirija od pre par godina koji, znajući da je njihova pesma te godine jedan od favorita i da će biti u borbi za vrh, za svaki slučaj ostalim favoritima nije dao nijedan bod, već sve nekim autsajderima.

:rofl:

I Holandjanima se po prvi put desilo da od Belgijskog zirija dobiju 6 bodova, a Italija 12.
I kao kod mene se na poslu cudili, a ja kazem da nije cudno sto je Mahmood dobio 12 poena. I svi odmah shvatili  ;D Taj detalj im promakao.
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

Elanor

belgija na evroviziju 2020 šalje hooverphonic :o
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

disco2000

Opa :rofl: jos Englezi da posalju Morisija

Lani

Priznajem da nisam čula za njih. To su neki popularni, kao mi sad Čolu da pošaljemo npr?  :girl_haha:

disco2000

Mozda malo popularniji, evo ja ih prepoznam na radiju, a imam nekoliko mp3 fajla na kompu...

Elanor

lani, bajagu :girl_haha:

ali čula si ponešto, sigurno. makar ovo prastaro:
https://m.youtube.com/watch?v=6EA-MIYY1bg
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

disco2000

E, to, garant si cula i videla spot, kad se devojka i biljka vole :lol:

stacka

Lani, spremas li se polako :girl_haha:
Danas su objavljene nase pesme za Beoviziju.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Sad ću da ih slušam, da spremim sebi kafu pa ćemo ćera i ja da gledamo i komentarišemo, kao dekice u Mapetima.  :girl_haha:

edit: Evo slušam ih, navijam da pobedi bilo koja od ovih bržih pesmica. Očigledno od balada nema leba, flopnućemo sa sporom pesmom gore nego prošle godine.

stacka

Da li neko sem Lani i mene planira veceras da gleda? :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Evo ja se javljam. :pioneer:
Sutra ne mogu da gledam ali večeras i finale ne propuštam.

Lani

Stačka, jesi gledala? :girl_haha: Ja sam zadovoljna izborom, s obzirom da je mogao da pobedi onaj Yo, što pored pevanja nije prošao :blink:, dobro smo prošli. Mada sam pretpostavljala da će žiri da ga sahrani, doduše ne toliko koliko ga je na kraju stvarno sahranio, 1 poen lol.
Par pesama mi se dopalo, baš sam prijatno iznenađena ovom godinom i ponudom ali, toliko godina smo slali neke etno balade, daj da probamo nešto skroz drugačije, što da ne. Jeste trešerana, ali ionako je 90% Evrovizije trešerana, bar će biti zabavno.

Tek treba da počnem da slušam pesme iz ostalih zemalja. Holandija mi se prošle godine na prvo slušanje najviše dopala od svih i tako mi je i ostalo do kraja.

emge

Ja sam samo čula sinoć pobjedničku pjesmu i izgledalo mi je da smo se vratili u devedesete...