Main Menu

Multipraktik ili sokovnik

Started by hypolina, May 15, 2009, 11:32:10 PM

Previous topic - Next topic

hypolina

Nemam pojma da li sam stavila topic na pravo mesto...  :-[

Sta mislite sta nam je pametnije da kupimo samo sokovnik ili da kupimo neki multipraktik? Hocu da pocnem da cedim Niki sokove u sokovniku, ali se opet dvoumim da li mi je mozda pametnije da uzmem multipraktik pa da imam jos neke funkcije ili je to nepotrebno. Ja nemam pojma, mogu li uopste u multipraktiku da se prave sokici?   :ces:

Imate li neke preporuke? Jedino sam cula da je ok onaj Power Juicer ali me interesuje ima li jos neko neki savet.  :innocent:

Glitter

ja imam ovakav sa svim mogucim dodacima, izmedju ostalog i sokovnik, rendalica, cediljka, seckalica, mutilica za krem supe i corbe
toplo preporucujem

itacka

mi smo za vencanje dobili onaj moulinex-ov multipraktik,i bogami koliko smo ga cesto koristili vrisnuo mu je prekidac   :lol:

sve secka sitni cedi,pravili smo Aleksi kasice i sokove non stop smo ga palili,ako vec mozes uzmi multipraktit isplatice ti se
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.06.2010.

Masha

Meni su to dve odvojene stvari. Ako hoces sok onda sokovnik, ima neki super, ali mnogo skup. Cimnucu jelenu, nasu novu clanicu, da napise iskustva sa tom makinom, kod nje sam bila predivan sok od cvekle&sargarepe :nyam:
Mi imamo neki bezvz, sve se razleti, cuje se kao da ce da poleti, vise ga ne koristim.
U multiju nisam uspela da napravim sok, ostane komadica. U blenderu da, ali moji ga bas ne ljube, previse je teksturast za njihov ukus :D
Multipraktik koristim za sva nemoguca i moguca secakanja za nase ruckove :)

Glitter

Quote from: itacka on May 15, 2009, 11:37:15 PM
mi smo za vencanje dobili onaj moulinex-ov multipraktik,i bogami koliko smo ga cesto koristili vrisnuo mu je prekidac   :lol:

sve secka sitni cedi,pravili smo Aleksi kasice i sokove non stop smo ga palili,ako vec mozes uzmi multipraktit isplatice ti se
:cigla:

AnaK

Ja imam sokovnik, neki. I mislim da sam ga upotrebila jedno 20 puta. Prvo, moraš sve da oljuštiš i iseckaš na prilično sitne komadiće. Drugo, ceo komšiluk je u stavu mirno kad naiđu cvekla ili šargarepa. A pranje te skalamerije, ukljulujući i nekakvu mrežicu, četkicom, je pravo uživanje  :nokti:
Ukratko, takav nemoj da kupuješ, ja ću ti drage volje pokloniti svoj  ;D :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Masha

Todo, imam ja ovakav, ali nisamu kutiji uspela da nadjem taj deo za pasiranje :'( I to sam otkrila tek posle par meseci od kupovine :-[

itacka

Quote from: Glitter on May 15, 2009, 11:38:00 PM

ajde de samo 25 sek razlike vidis da sam pisao kad i ti 

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.06.2010.

AnaK

Hypo, mogu li da ti zloupotrebim temu, te da čujem za šta se sve koristi multipraktik.
Janko 23.7.2002.

Glitter

Quote from: itacka on May 15, 2009, 11:41:18 PM
ajde de samo 25 sek razlike vidis da sam pisao kad i ti 

:muva:

Glitter

Quote from: Masha on May 15, 2009, 11:40:50 PM
Todo, imam ja ovakav, ali nisamu kutiji uspela da nadjem taj deo za pasiranje :'( I to sam otkrila tek posle par meseci od kupovine :-[
verovala ili ne onaj plavi nastavak koji izgleda kao ringispil pasira kao lud, voce povrce, za meso vec moraju oni nozevi....

AnaK

Nastavak koji izgleda kao ringišpil  :o
Janko 23.7.2002.

Glitter

Quote from: AnaK on May 15, 2009, 11:41:56 PM
Hypo, mogu li da ti zloupotrebim temu, te da čujem za šta se sve koristi multipraktik.
jel mogu  ja :sreca:

hypolina

Quote from: Glitter on May 15, 2009, 11:36:52 PM

ja imam ovakav sa svim mogucim dodacima, izmedju ostalog i sokovnik, rendalica, cediljka, seckalica, mutilica za krem supe i corbe
toplo preporucujem

Jel kad iscedis sok bude onako bistar ili ima i texturu? Nije mi jasno kod ovih multipraktika kako zadrzi onu drobez kad ne vidim mrezicu. Neka me neko prosvetli, nista ne znam.  :-[

Anak- imam ja trenutno jedan takav. Star je ravno 20 god, Braun i i dalje fercera. Problem je sto je onaj disk koji sece malo zardjao na par mesta i meni bzvz da Niki dajem sok odatle. Jel moze to da steti? Inace isto se cuje kao i mashin- bukvalno kao avion da polece.

Masho- pitaj pls kad stignes, ali sad kad sam videla neke cene na Tehnomaniji umalo ne padoh sa stolice. 50000 za multipraktik.  :ces: Za te pare mogu neka matora kola da se kupe.  :blink:

itacka

takav i mi imamo,palili smo ga pa bar 4-5 puta dnevno  :)
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.06.2010.