Main Menu

Multipraktik ili sokovnik

Started by hypolina, May 15, 2009, 11:32:10 PM

Previous topic - Next topic

Tchi

ne mogu bistri, ali mogu gusti koji se pasterizuju, valjda je to to pasterizacija, i onda stoje preko zime, moja mama to pravi odlicni su, jabuka i sargarepa mozda jos nesto, jel vas zanima kako, da je savatam da pise sutra kad mi dodje?

cici

Ne pijem sokove ali mi je zlo sad.

hypolina

Quote from: Tchi on May 16, 2009, 10:40:29 AM
ne mogu bistri, ali mogu gusti koji se pasterizuju, valjda je to to pasterizacija, i onda stoje preko zime, moja mama to pravi odlicni su, jabuka i sargarepa mozda jos nesto, jel vas zanima kako, da je savatam da pise sutra kad mi dodje?

Pitaj obavezno, a pitaj i kako se sprovodi ta pasterizacija. Ja sam ti domacica i po.  :rofl:

Odosmo Nikce i ja da se upoznamo sa Power Juicerom u topshop-u.  :innocent:

jelena

E ja imam taj sokovnik sto je masha pomenula :) I odlican je stvarno, stavlja se celo voce, ima poprilicnu snagu (700W npr) itd. Ciscenje je smaranje, ali to je valjda neizbezno; mada ustvari samo jedan deo ne sme u masinu za sudove.
Sto se cene tice, nasi su trgovci bezobrazni, ako se moze, najbolje je naruciti nekome iz inostranstva.. ja sam ga tako platila 100+neki euro.

hypolina

Gledala sam i taj. Super izgleda, ali mu je cena ovde stvarno prevelika.

Isla sam da vidim i cuveni Power Juicer i definitivno cemo njega. Samo jos da ubedim mm-a da nam je neophodan.   :girl_smile:

gasha

Ja se razmisljam da kupim neki multi praktik, ali su mi svi nekako glomazni.
Nasla sam neki filips, mali ali snaga mi je 300w, mislim da je to malo. Maso koliku snagu ima taj tvoj, cisto da nastavim potragu.

Mrzim da rendam kupus i zato trazim multipraktik.
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

AnaK

Quote from: gasha on May 18, 2009, 09:49:00 PM
Mrzim da rendam kupus i zato trazim multipraktik.

Koliko kila dnevno rendaš, pobogu  :blink: Onom spravicom što postavih, ja kupus za salatu isečem za max 5 minuta. Rasklapanje i pranje multipraktika bi garant bar toliko trajalo  :ces:
Janko 23.7.2002.

Summer

Ja imam nesto slicno ovome.
http://www.novel.rs/shop/bosch-multipraktik-mcm-2200.html

Nervira me jer je glomazan, jer mora sve tacno da skljocne da bih ga pustila u pogon. Sokovnik je jako glup, sav od plastike, veliki deo voca ostane neiskoristen. Pored toga, ja sam ga zeznula, nesto sam pogresno namontirala i polomila deo bez kojeg se ne moze.

Sad koristim blender (za potrebe decijih obroka mi je mnogo bolji stapni mikser) i deo za cedjenje citrusa. Ostalo stoji u nekoj kutiji.

Ovo mnogo vise koristim.
http://www.tehnomanija.rs/katalog/beko-multipraktik-bkk-2156s.html

Seckam luk, sargarepu, orahe, .... rendam kupus, krompir,..Svidja mi se sto je ova posuda staklena i ne upija mirise. Sve se jako lako pere, sastavlja, rastavlja.

Treba mi sokovnik, tako da jedva cekam da Hypo kupi PowerJuicer i kaze valja li  :rofl:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

gasha

Quote from: AnaK on May 18, 2009, 10:03:22 PM
Koliko kila dnevno rendaš, pobogu  :blink: Onom spravicom što postavih, ja kupus za salatu isečem za max 5 minuta. Rasklapanje i pranje multipraktika bi garant bar toliko trajalo  :ces:

:lol: :lol:
pola glavice jednom u 10 dana, ali mrzim rende
ili imam neko tupo i grozno.
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Glitter

Quote from: gasha on May 18, 2009, 10:40:57 PM
:lol: :lol:
pola glavice jednom u 10 dana, ali mrzim rende
ili imam neko tupo i grozno.
kupi rende jeftinije je  :lol: :lol: :lol:

lujko  :bighug: