Gluposti poslodavaca, i osecanja u vezi s tim

Started by linga, May 16, 2009, 09:58:57 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Janko 23.7.2002.

Deda

Slazem se sa svima, sablaznjavam nad L.menadzmentom a tek nad Hypo direktorom da ne pricam...nego Lingua da te pitam...kakve bre pare za prevoz na bolovanju? Kod mene to nije bilo....
PS.
Deca su mogla da dodju, vrlo retko su dolazila-pred kraj radnog vremena kad treba negde da idemo, kolega je dete dovodio i na cuvanje...
U ks ... :rofl: :rofl: :rofl: isto smju ali im je toliko daleko, sumnjam da ce i bez toga da ga vide...a kako stvari stoje silom prilika cu verovatno i ja pestati da ga gledam... :(
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

linga

Pa imala sam pravo na prevoz, ne znam kako...

AnaK

I kod nas nema prevoza za duža bolovanja.
Janko 23.7.2002.

linga

Pa, eto, da ne bude da samo kritikujem, imaju oni i dobrih stvari  :-X
To je ranije bila omiljena firma medju novinarima - solidna i redovna plata, dodatak nza N.G., 8 mart, mogucnost putovanja ... Ali mnogo se promenilo, kad je, pogadjate dosao novi gazda...

maripoza

Quote from: linga on May 16, 2009, 10:42:58 PM
Pa imala sam pravo na prevoz, ne znam kako...

I los ti poslodavac? ccccc  :ljut:

:lol:

:-[
Old enough to know better, but too young to care.

NikkiL

Ufff para mi na usi ide samo sto ovo citam.... >:( Sta je dete, kuce pa da se izbaci tako iz zgrade... mislim....postoji profesionalnost ali postoji i osnovno ljudsko ponasanje... nisi povela dete na sastanak ne znam ni ja kog upravnog odbora kakve firme (a cak i da jesi sve je stvar stava)...

A uopste da ne pocinjem o tome sta se zenama sve namece, kakvi su dvostruki arshini i standardi i koliko izbora MI moramo da pravimo (vredi svuda ne samo kod nas, mozda je kod nas sve to malo otvorenije i bezobraznije...

@hypolina - tek je ovo sto ti napisa grozno...mislim ne znam prosto sta reci nekome u takvoj situaciji, prosto ti dodje glavu da mu otkines....
CyberPsihologija Blog
Dekoracija torti i kolaca

Angela 27.10. 2002
Konstantin 03.01. 2006