Da li ste zadovoljni imenima koja ste izabrali za svoju decu?

Started by vrana, March 04, 2013, 09:09:41 PM

Previous topic - Next topic

maripoza

Quote from: vrana on March 04, 2013, 10:09:08 PM
tako moja mama nije dala mojoj najmladjoj sestri ime tara koje je obozavala, samo zato sto je mislila da ce svi misliti da je dobila ime po tari vels iz povratka u idn

a ko se danas uospte seca te serije i ko bi to povezao

:lol:

Secamo se!  :baba:  Al ne bih nikad povezala s tim. :lol:

Ja bas volim ta neka slovenska imena (ne mislim na slovenska po poreklu, nego na karakteristicna za slovenske zemlje) sa nasim slovima sa kvacicama (tipa Miloš, Tomaš), ali bih, u danasnje vreme, dobro razmislila o izboru, samo iz prakticnih razloga: ko zna gde ce dete da zavrsi, i bolje da mu u vecini zemalja bude sto jednostavnije sa imenom.
Mislim, ovo u teoriji, ko zna kako bih u praksi. :lol:

Hypo, dobro dosla! I cestitke! :flower:
Old enough to know better, but too young to care.

Margarita

vrano, mnogi se zbunjuju, i ja ponekad, posebno kad me naljute :rofl:

senka

Filip mi je prelepo ime i Relja takođe (mm-ov brat je dao trećem sinu to ime, druga dvojica su Vukašin i Danilo)
moj dever je Vuk zovu ga sexy Vuja
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Elanor

milena se nazalost izgovara s onim francuskim podvriskivanjem na A, ali dobro, sta je - tu je :lol:

Quote from: hypolina on March 04, 2013, 10:16:02 PM
Sustinski je problem sto se meni uvek svidjaju neobicna i retka imena. To mi nekako za devojcicu i nije 'strasno', nekako imam utisak da lakse ponesu svoje ime. Nekako osecam da je za decaka veci 'rizik' dati neobicno ime. Mozda sam samo nesigurna posto ne znam ni kako cu ako budem imala sina.  :lol:
i mi smo delili to misljenje. ovde je milena egzoticno, filip obicno. nekako, za devojcicu je ok da ima neobicno i ime i prezime, za decaka... ne znam...
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

monochrome

senka

ih, pa kad sam ljuta samo nabrajam imena, ko će ih se tad setiti  :lol:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

martina

tristan je lijepo

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

maripoza

Quote from: martina on March 04, 2013, 10:22:49 PM
pa meni to dva razlicita imena, i mnogo me nervira kad se mijesa... ko da mene zovu sooonja
ionako stalno ove ovdje ucim da se ne zovem s-o-n-j-a nego s-o-nj-a ( kad sam zaludna)

Dobro je dok nije šonja. :lol:

Tristan V. :girl_haha:  ali slatko je. :)
Kako bese onaj... Tarzan Milosevic, tako? E to jes sprdnja. :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

vrana

Quote from: senka on March 04, 2013, 10:19:29 PM

ime vukašin mi je uvek bilo rezervisano za nekog koje faca svoje generacije, trenira npr. vaterolo, vozi skuter i ne može da se odbrani od devojaka  :girl_in_love:
vasa mi je ime za zanesenjaka koji devojci recituje ruske pesme dok sede na kalemegdanskom zidiću i gledaju u ušće

jao sto si ovo lepo napisala :girl_in_love:

a ovo kako ti zamisljas vukasina, meni je to filip. ne znam nijednog filipa koji nije dobar frajer, ono da je kao faca u kraju, svi ga znaju, ribe se loze i tako to

kolko ti devera ustvari imas, btw?
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

martina

Quote from: Elanor on March 04, 2013, 10:29:39 PM
ovde je milena egzoticno, filip obicno. nekako, za devojcicu je ok da ima neobicno i ime i prezime, za decaka... ne znam...
da, meni je sega kad mi kazu kako je tiana neobicno ime...
a sto se toga tice, tiana je dobila ime daleko prije nego sto se rodila, tata izabrao, ja se slozila... samo je bilo pitanje spellinga
kod nas u hercegovini u moje vrijeme nije bilo tijana, nego su bile tihane... tako da je meni bilo malo neobicno dok nisam upoznala jedno 20-ak tijana iz srbije

za njih dvojicu je muka bila, mi oko jednog muskog nismo mogli da se dogovorimo, a ne oko dva

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

vojka

Quote from: martina on March 04, 2013, 10:32:49 PM
tristan je lijepo

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

pa meni nekako automatski uz tristana ide i izolda  :lol:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

martina

Quote from: vojka on March 04, 2013, 10:37:06 PM
pa meni nekako automatski uz tristana ide i izolda  :lol:
a uz izolda - barudzija  :lol:  i onda i danijel i dzuli....
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

vrana

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

martina

Quote from: maripoza on March 04, 2013, 10:34:40 PM
Dobro je dok nije šonja. :lol:

al bude sondza kad indijci pokusavaju... jao, sto me nerviraju, al sve do jednog krenu sa sondza

mi titi ponekad zovemo tidzana, i to konta  :rofl:

i moja prijateljica bildza, sad je tako zovemo, dodje joj ko nadimak
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

senka

vrano, pa ja sam udata za crnogorca tu se djeveri i iz šetog kolena računaju  :lol:

u mojoj mladosti bio je jedan Anđelko mislim da je baš trenirao vaterpolo, bio 5-6-7 godina stariji i mi smo sve balavile na pomen njegovog imena samo zbog bogovskog izgleda
u moje vreme svaki Šone je bio faca  :lol:

i eto to su dva suprotna primera - kad ti izgled "oboji" ime i obrnuto
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama