Main Menu

Tematski rodjendan-gusari

Started by Masha, May 16, 2009, 11:54:01 AM

Previous topic - Next topic

Masha

Ove godine smo odlucili da rodjendan za decu iz vrtica pravimo kod nas u stanu i da ja budem animator :rofl:
Mslila sam da potrazim po netu razne gusarske igrice, ali me zanima da li neko ima neku zanimljivu ideju? Za sada znam da ce nam torta biti gusarski kovceg sa blagom :)
Deca su petogodisnjaci :)

rafa

Divno.  :clap:

A pa bas to, potraga za blagom. :innocent:
Sakrijes im u razne delove kuce uputstva da traze blago, navodeci ih od jednog ka drugom, sa sve mapom. I na kraju bude neka skrinja sa bombonama, lizalicama, zvizdaljkama u obliku gusarskih glava :rofl: i sl.

Napravi im stilizovani sator-brod sa zastavom.
I kostimi bi bili divni, ali je to zahtevno i skupo. Mozda samo marame i poveze. I jedna obavezna kapa za Kapetana Kuku.  :rofl:

Mogu da piju rum (tj sok) i pustis muziku da djuskaju.
Ili da sede u krugu, predaju jedan drugom i u momentu kad stane muzika onaj ko drzi skrinju treba nesto da otpeva, isprica, napravi neku shegu i slicno.

Divna tema.  :clap:

Koliko ce ih biti?  :nokti: :lol:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Masha

Rum :rofl: strava
Mogla bih imena da im dam, Ljuti, Strasni, Crno oko... :lol: i da naucimo songove iz Piplfoksa :)
Pa, bice ih 10-15  :crazy:

Oli

Super je ideja!
Ti si carica  :clap:

A Tara neka bude Zvoncica  :love32:

Oli

A i ne mora,bolje da budu svi isti.

cici

Biće ludo ne sumnjam :lol:
Samo je pitanje ko će prvi da poludi :rofl:

Oli

Masha

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Bebel

crna masho :lol: :lol: Ako krijes blago po kuci, gledaj da sakrijes na neko lako uocljivo mesto ne bi li ga sto pre nasli inace ce ti sve prevrnuti naglavacke

:kiss1: ti hrabra hrabra zeno :lol:
Lav 05.10.05.

AnaK

E sad mi žao što nisam pažljivije pratila nastup Klovna Paje u ulozi gusara Ruke. Sjajan ideja, mozgam  :clap:
Janko 23.7.2002.

Nanny Ogg

Ej, ja sam bas skoro bila na jednom takvom gusar-rodjendanu :)
Doduse, provela sam ga jureci za svojim detetom koje je bilo najmladje od svih, pa joj zajednicke igre nisu bile interesantne, ali od igara je bilo:
- ono kad djuskaju uz muziku sa stolicama poredjanim ukrug, pa kad muzika stane, svi moraju da sednu, ko ostane da stoji ispada iz igre
- "Simon says" : deca rade stvari po komandi (ustani, sedi, digni ruke, cucni....), ali se vazi samo ono uz sta se izgovori "molim te", komande bez toga ne vaze. Ko pogresi, ispada iz igre
- "sminkanje" , tj mackanje po licu onim specijalnim bojama
- jos neka drustvena igra ali sad ne mogu da se setim koja  :-[

Ajte zene, ne dram'te

Deda

I jao....nemem sta da kazem na temu sem svaka ti cast, pored 3(tri) :o
deteta sama pravis torte i pravis tematske rodjendane....

Na cemu si :lol:?
Zezam se...ja ti se divim...
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

maxic

Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

AnaK

Janko 23.7.2002.