Main Menu

Kako vam zvoni mobilni?

Started by Elanor, March 15, 2013, 07:49:51 PM

Previous topic - Next topic

cici

Lani je ipak pobedila sa Jagodicom :lol:

martina

meni je nekako poenta te zvonjave da bude annoying

luka nam setuje zvonjavu fiksnih ekstenzija po kuci, svaku da zvoni drugacije... tako, dosadno mu bude, pa se dohvati one u kuhinji, a kako nosamo po kuci, to stigne gdje stigne... elem fiksni kad zazvoni, to je takva jedna frka, da hoce nesto da mi bude
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Unabebili

Quote from: cici on March 16, 2013, 02:01:35 PM
To samo tebi moze da zvoni fiksni, ti si ga dozivotno zaduzila :lol:

:burko:

sad mi fiksni zvoni ovako...cisto da se ne iznenadite kad sledeci put budmeo u kaficu  :rofl1:

Canon in D by Pachelbel, Cello Quartet
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Nanny Ogg

Ajte zene, ne dram'te

dmi

Quote from: cici on March 16, 2013, 10:33:54 AM
:D pa kad si sestra, kako drugacije  :lol:  nego ja mislim da se ti tom problematikom nizi dovoljno pozabavila a i zamisli ne bi onda znale kojoj zvoni telefon  :rofl:

ahahah tacno nisam se pozabavila nemam vremena lol
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

dmi

Quote from: Unabebili on March 16, 2013, 02:44:47 PM
:burko:

sad mi fiksni zvoni ovako...cisto da se ne iznenadite kad sledeci put budmeo u kaficu  :rofl1:

Canon in D by Pachelbel, Cello Quartet

:lol:

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

dmi

jao cokina buduca, sto ja volim to mesto :rofl:
a tek taj lik na rolerima sa turbanom je inace kultni lik venice beach-a stalno je tamo, nema sanse da ga ne vidis svaki put kad odes

Lani

Quote from: cici on March 16, 2013, 02:06:24 PM
Lani je ipak pobedila sa Jagodicom :lol:

:P

Quote from: martina on March 16, 2013, 02:16:47 PM
meni je nekako poenta te zvonjave da bude annoying

Aaaah, ne nikako. :girl_impossible: Ja bih i fiksni stavila na silent da mogu.  :lol:

Praslin

Auuu, svi imate neku silnu muziku  :blink:

Ja uvek izaberem neki zvuk koji postoji u telefonu, gledam da ne bude mnogo smaran, ali da može da se čuje i u buci (biram po istaknutim frekvencijama  :-[ ), zvoni mi uglavnom jednako za sve, jedino tako primetim da zvoni, inače samo prečujem  :-[

Nije mi to uopšte zgodna platforma za puštanje muzike, ne sviđa mi se kako zvuči muzika preko mikro zvučnika telefona, pa ne pristajem muziku tako da puštam, nego puštam one njihove zvukove i zvonjave koje po frekvencijama odgovaraju zračenju telefonskog zvučnika... Ja sam malo frik kad je zvuk u pitanju :crazy:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

cici

Meni se obicno ne svidjaju zvonjave koje vec postoje u telefonu.

aleks

Vec mnogo godina ovako Gotan Project - El Capitalismo Foráneo.
Obozavam, i zbog muzike i Pescanika.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Unabebili

Jedno kratko vreme je mm ovako zvonio tel kad se ja javljam  :lol: :lol: :lol:

Buddy Guy - Cheaper To Keep Her

doduse u to vreme  je meni zvonio ovako ( naravno isecen samo refren, kao i u gornjoj  :rofl: )

Marilyn Monroe - Diamonds are a Girl's Best Friend [WITH LYRICS]

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

AnaK

Quote from: Praslin on March 16, 2013, 09:16:42 PM
Auuu, svi imate neku silnu muziku  :blink:

Ja uvek izaberem neki zvuk koji postoji u telefonu, gledam da ne bude mnogo smaran, ali da može da se čuje i u buci (biram po istaknutim frekvencijama  :-[ ), zvoni mi uglavnom jednako za sve, jedino tako primetim da zvoni, inače samo prečujem  :-[

Nije mi to uopšte zgodna platforma za puštanje muzike, ne sviđa mi se kako zvuči muzika preko mikro zvučnika telefona, pa ne pristajem muziku tako da puštam, nego puštam one njihove zvukove i zvonjave koje po frekvencijama odgovaraju zračenju telefonskog zvučnika... Ja sam malo frik kad je zvuk u pitanju :crazy:

Sad ću ovo da naučim napamet, pa sledeći put kad se neko iznenadi što sam dosadna ovako da se objasnim :lol:  :good:
Janko 23.7.2002.

cici

Lani