Main Menu

Keramicki nozevi

Started by Plava Baklava, May 16, 2009, 11:20:25 PM

Previous topic - Next topic

Finalina

evo malo da se pogleda tefala sa cenama ( i gde se mogu kupiti )

anak, odaberes oblik koji ti je potreban i uporedis cenu lakseg i tezeg modela ( iz razlicitih kolekcija  ) , a predlazem tezi i verujem da ce potrajati te dve godine ( bez pranja zicom, naravno ) .... tanki i plitki se izvitopere veoma brzo, kupila sam svojevremeno onaj sa crvenom tackom cim se pojavio ( i cvrc, ne valja ) , a pre nekog vremena sam uzela jedan tiganjčić srednje velicine sa kojim sam za sada zadovoljna ( za palacinke i jaja )

linga

Da, tezina je vazan faktor, kao i to da se tiganj ne pregreva jer  se teflon tako brze osteti.

Lani

Quote from: Lani on November 23, 2011, 08:45:09 AM
Ja htela-ne htela, počela da skupljam one Swarovski kupone  :hm:, svaki dan dobijem makar 1-2 u Maxiju.

Da vidite cene.  ;D
http://www.maxi.rs/code/navigate.php?Id=394

Saska

AnaK

Fina, ja sam pre nekoliko godina kupila možda najjeftiniji Tefal tiganj i wok, po boji mislim da su iz ove serije Joy bili (oni su i sad najjeftiniji). Trajali su nepune 3 godine, uz gotovo svakodnevno korišćenje (ja wok koristim i za gulaše, za sve što se dinsta i prži, jer ne prska po šporetu) i pranje u mašini. Ne mogu da dam 70-80€ za dva tiganja, toliko koštaju njihove skuplje serije :) Nisu se izvitoperili, 'potrošio' se nelepljivi sloj.

U međuvremenu sam dala šansu Metalcu (malo jeftiniji od najjeftinijih tefalovih, po principu kupujmo domaće). i keramici (zdravije). Vraćam se Tefalu, cost-benefit analiza samo kod njih je po mojim kriterijumima u plusu, i to velikom  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Blue

ja sam pre 3-4 godine poklonila mojoj mami bon za novu godinu, koji sam dobila na poslu (vrednost oko 100 EUR), za koji je ona izabrala Tefalov wok i tiganj za ribu. prezadovoljna je i obozava ih i puno koristi. pogotovo je ovaj tezak i veliki, resetkast, za ribu - super. cini mi se da se bas isplati u to investirati.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Finalina

Anak, pa gde je dilema ili konkretno pitanje, sto se tice tefala? obrni okreni svakako su im dobre cene i solidan kvalitet ......inace, ja sam za 600din kupila taj mali tefalov tiganj za palacinke i super je za sada, a ostale cene ( u eurohomu je izgleda izbor tefala) bas su sarolike tako da je lako naci sta ti odgovara ( ako je cena presudna )

AnaK

Dilema je gde si našla za 600 dinara npr? Najjeftiniji pre ovog koji sam videla, je 1.500+  ;)
Janko 23.7.2002.

Finalina

u eurohomu, neka akcija, stajali na bocnoj strani gondole sa tefalom (u prolazu do kase videla, posle pogledala cene vecih i bas mi je bio povoljan za slucajnu kupovinu)

Saska

Da prijavim da sam kupila keramicki noz, ne najmanji, nego onaj do njega. Prvi utisak je da je fantasticno ostar, hleb sece na koju god hocu debljinu bez imalo pritiska, meso filetira super.
Videcemo kako ce se pokazati vremenom, deluje mi osetljivo, ne treba u masinu za sudje... Zasad se prema njemu odnosim s "duznim postovanjem" :lol: , al videcemo da li ce i kako preziveti svakodnevnu upotrebu.

AnaK

Super zvuci! Redovno nas izvestavaj o tome kako se nosi sa svakodnevicom  :girl_smile:
Janko 23.7.2002.

cici

Ja ga nisam kupila sad cekam izvestaje pa cu da odlucim za par nedelja.

emge

cici

Nisam Saska ali znam odgovor :rofl: taj sto je ona kupila je 1899,90.

Finalina