Main Menu

Kako se oblače vaši muškarci?

Started by senka, August 28, 2013, 04:10:24 PM

Previous topic - Next topic

senka

Elem, ja nisam preterano zadovoljna, ali on je težak na tome užas  :crazy:
ranije me nerviralo što je to starački fazon crno-sivo-teget
sada me nervira što mi je onako da ne kažem previše sportski
npr. obavezno ima 3-4 para Nike bele samo je znak crn, siv... molim ga da proba patike bez tog budžastog đona, -jok
roze majce, šarene košulje i bermude, neki lep nakit od kaučuka - jok
mantil, šmekerski šal - taman posla
na moru isključivo šortsevi, ni bermude ni običan kupaći
kožne sandale ni za živu glavu

vidim da bi i on da nešto promeni u poslednje vreme, ali ne zna ni šta bi... :think:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

cici

:lol: ja imam maneken tip model :lol: kako je presao 40. orman se sareni od crvene, roze, ljubicaste :lol:

Deda

Moj retko kad sta kupuje a kaze da ima odela koliko hoces. A pravo da ti kazem , bas me briga, ne mogu joj i o njegovom stilu da razmisljaam   :crazy:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Summer

Moj logicno ima najvise sportske garderobe, ali to mu dodje kao radna varijanta  :rofl: IMa ogorman broj Nike, Reebok i sl. majica, trenerki.

Od kad ne radi kao trener, oblaci se lepse radnim danima, polo majice, bele, crne, roza (te su mu jedne od omiljenih, trenutno nosi neku boje kajsije), farmerke i patike, sad je na Air Max-u  :rofl: Zimi dzemperi. Ima on i ozbiljnije varijante, sa cipelama, ali to za svecane prilike. Ponekad i odelo i kravata, kad je bas neka skroz svecana prilika i to mu lepo stoji.

Sandale ne nosi, ali ima stvarno ruzne prste na nogama, jos su mu 2 sastavljena od rodjenja na jednoj nozi. Mada nosi japanke, ali samo na more.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

cici

Mm ima garderobe to nema vise gde da stane ali on nista ne baca, nista.Jedva sam ga pre godinu ipo namolila da pobaca neki krs.Bilo je dve velike pune kese za djubre :o

gasha

Moj je oslabio u poslednjih godinu dana, pa mu sva odeca visi,a ne daj boze da nesto kupi
a da baci staro , kao Cicin , sve mu treba, ili ce mu mozda yatrebati  :rofl:

i nervira me sto ne ide cesto kod frizera, poraste mu kosa, a on ne haje
u stvari, ne voli da se bakce izgledom, misli da super izgleda  :rofl:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Summer

A moj je stalno u fazonu - nemam sta da obucem   :crazy: kao zena neka.

Staru garderobu prosledjuje svom tati koji u pojedinim markiranim komadima obradjuje bastu i stalno se divi sam sebi kako mu lepo stoji  :rofl: Geni cu cudo  :lol:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

cici

Vila

Moj ima strogo ogranicen stil, ali posle godina nerviranja sam shvatila da je to super, samo kupim u tom fazonu i sigurno pogađam da će mu se dopasti :girl_haha:
A sad mu čitam šta kažete, a on me moli da pitam a što mi žene stalno imamo potrebu da menjamo njihov stil  :lol:
Moj nosi pantalone i farmerke, samo po jedan model u više primeraka, polo majice na odmoru i kod kuće, inače isključivo košulje, ne stroge, već u boji, karirane i sl, ali samo karirane na određeni način i određenih kombinacija boja :crazy: :lol: Džempere samo određene, na raskopčavanje, odela ne nosi, i zahvaljuje bogu što niko od njega to i ne očekuje, pošto je ovo kako se on oblači IT dress code  :girl_haha:
Boje idu do crvene, to mu je najsmelije, roze i ljubičasto ni slučajno :lol:
A veš i čarape je retko kad kupio sam, to ja kupujem, a on zakera :lol:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Pepi

MM nosi odela, razne nijanse sive, i crna, košulje i roze i ljubičaste i plave,bele...nosio bi garant i žute  :girl_in_love:. To na poslu,kad mora poslovno da izgleda. Opuštena varijanta : tamne farmerke i polo majice raznih boja,najviše bordo i teget. Obavezno cipele.
Van posla farmerke i majice, cargo pantalone, patike, sandale...kod kuće nosi krš koji mu je žao da baci  ;)
A kad se pojavi u nekoj radnji u odelu i sa torbom za dokumenta, obavezno pomisle da je inspektor  :girl_haha:

Lukina mama

Quote from: Deda on August 28, 2013, 04:13:19 PM
Moj retko kad sta kupuje a kaze da ima odela koliko hoces. A pravo da ti kazem , bas me briga, ne mogu joj i o njegovom stilu da razmisljaam   :crazy:

i moj isto ovako, samo ne odela nego garderobe in general. Najvise preovladavaju sorcevi, majce, dresovi...ima jedno odelo, koje nosi od svadbe do svadbe, samo menjamo kosulju :D

od boja prevovladavaju plave, zelene, crvene i po neka crna svetlije nesto...ne mogu da ga nateram jos ..

summer  :lol: za dedu  :lol:
Luka ,09 April 2005

cici

Mm i u slobodno vreme nosi kosulje, lanene i neke sarene sa aplikacijama ko Andrijine :lol:

AnaK

Ja sam vrlo zadovoljna. Svedeno, i u bojama i u modelima. Davnih dana je imao nekih veoma živopisnih komada (po uzoru na S. Sigala) ali je moje neiskustvo u pranju i peglanju nekako baš na njima došlo do izražaja (ups, izvini)  :turpija: tako da više nemam primedbi.  :turpija:
Janko 23.7.2002.

cici

martina

na posao nosi kosulje, ljeti kratkih rukava, zimi dugih... ima ih dosta, sigurno 30-ak zimskih, 15-ak ljetnih... nista presareno, u najgorem slucaju karirano, ali ne bjezi ni od kakvih boja
i pantalone, najcesce crne ili drap...

kod kuce ili sorc ili trenerka, i farmerke su mu previse kockanja.... al ono da slucajno ne osjeti da ima nesto na sebi.... ljeti kupace gace, posto su kao sorc... ma svugdje nosi
majice one najobicnije t shirts... polo majice ne nosi uopste, mada ima

krajnje ga ne zanima kako izgleda, na posao bi isao u trenerci samo zna da nema smisla

cipele ima dobre... udobne, ali kvalitetne... i tu vjerovatno najvise obraca paznje... ima jedno 10 pari crocs, ali sad mu je doktorica rekla da ne moze vise da ih nosi, pa se odlucio da investira u brickenstock papuce... problem je sto nosi broj 47 i tesko mu je da nadje cipele. te brickenstock mora da naruci, nema broja u prodavnici.

ja se, inace, u njegovo oblacenje uopste ne petljam osim kad me izricito zamoli... ne oblaci se ni slicno kako se meni svidja... potpuno je nezaiteresovan, jedino ( to sam jos cula od moje amy) kad je neka prilika gleda da se obuce tako da se niko ne uvrijedi  :lol: ( ono, isao bi on na svadbu u trenerci sto se njega tice, al da se domacini ne uvrijede)
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost