Kako se oblače vaši muškarci?

Started by senka, August 28, 2013, 04:10:24 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Martina, koje cipele voli i nosi tm, mislim na marku? Pretpostavljam da imaju slične zahteve u pogledu udobnosti i težine, mm to najteže nalazi i kupuje.
Mm moda uopšte ne zanima, i nikad mu ništa ne treba. Nekako je vremenom stekao poverenje u moj izbor  :turpija: tako da samo pantalone i cipele mora da proba. Ja sam mu glavni snabdevač i stilista  :diva: I oboma nam je sa tim stanjem stvari potaman.
Janko 23.7.2002.

martina

najcesce zavrsi na clarks i rockport, koliko vidim
za patike nosi new balance
mislim da je to zato sto sve tri marke imaju i brojeve po sirini ( pored dugackih, ima u siroka stopala)
ecco su mu preuske, na primjer
cizme ima blundstone... jos davno je kupio jedan smedji jedan crni par
i inace cipele godinama nosi

sreca u nesreci je da prodavnice tipa winners ( tu se prodaju restlovi) imaju dobrih stvari u njegovom broju, jer taj broj nije popularan, pa u zadnje vrijeme nalazi odlicne cijene, kad vec nadje sta mu treba. i konacno je poceo da me slusa, pa ako nekad slucajno navrati i nadje nesto dobro i povoljno, odmah uzme... par puta je zazalio sto nije

ali ako bas hoce nesto specificno, tipa tih brickenstock papuca, onda tesko ide

a sto se garderobe tice, on pantalone za posao kupuje u costco ( 29.99  :lol:, ako vec nema za 19.99), kosulje ljetne mahom tommy, a zimske narucuje kod nekih krojaca iz tajvana, oni ti uzmu ovdje mjere, izabres dezen, i posalju kosulje... to mora jer je vanserijski za ovdasnje prodavnice. odijelo je isto kod njih uzeo, ovo zadnje

a ovo za po kuci - skoro je otkrio wal-mart  :rofl:   dobra strana je sto svako malo svrati u collingwoodu u wal mart i uzme sta mu treba... mislim, sve je to isto kao sto ima kuci, zato i voli, da ne misli.... svako malo u prevodu je svako 3-4 mjeseca
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Xe

Oblaci se kako mu ja kazem :D
U zavisnosti od toga sta je opeglano  :lol:
Posto je Blizanac, krece se od "stedim na garderobi, ne trebaju mi cipele, ici cu bos" do "ovu koznu jaknu MORAM da imam, po cenu da gladujemo narednih sest meseci"
Ja sam uglavnom ovakva  :crazy: :fool: :lol: :good: :hm: :sissyfight: :girl_sigh: :calm:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

AnaK

Quote from: martina on August 28, 2013, 05:32:58 PM
najcesce zavrsi na clarks i rockport, koliko vidim

Tja. Mm najviše sreće ima sa Timberlandom, te Mecine nisam viđala ovde  :think: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

martina

rockport je nekad pravio peko... tako da ih je meca nosio i u sarajevu
jeste, timberland isto... one su sire krojene
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

dmi

idi martina bre pokidah se od smeha :lol:

na ovu temu nemam sta doprinesem, nemam muski primerak u kuci trenutno :lol:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

cici

Mozes i tiker da obrises ili da stavis novi :D

senka

farmerke samo klasične, obične...
teram ga da kupi neke sa spuštenim džepovima ili neke izbledele
nosi 20% ormara, sve ostalo se čuva, ponešto da ocu
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

dmi

Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Nanny Ogg

Kosulje i odela ne trosimo
Majice iskljucivo sa nekim super herojima, klasicne farmerice, fensi cipele/patike

OMG, udata sam za 14godisnjaka  :blink:  :rofl:

Ajte zene, ne dram'te

senka

ne znam...
ovaj moj je baš zgodan, greota da bude u takvom pakovanju  :lol:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

cici

Quote from: dmi on August 28, 2013, 06:50:11 PM
jel te uznemirava? :lol:
Nekako me vise plasi koji ces sledeci da okacis :lol:

Unabebili

Sta ja sve ovde imam da napisem  :lol: :lol: :lol:

Kasnije cu da opsiem mog Snoopy-ja :rofl:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

cici

Lani

Quote from: cici on August 28, 2013, 04:17:55 PM
Mm ima garderobe to nema vise gde da stane ali on nista ne baca, nista.Jedva sam ga pre godinu ipo namolila da pobaca neki krs.Bilo je dve velike pune kese za djubre :o

Isto.  :hm:
Uzme s vremena na vreme pa prosledi svekru ali to isto moraš da ga ubeđuješ sto godina.

Quote from: cici on August 28, 2013, 05:02:48 PM
Mm i u slobodno vreme nosi kosulje, lanene i neke sarene sa aplikacijama ko Andrijine :lol:

Mm isto voli košulje, puno ih ima, njih u principu najviše i voli od odevnih predmeta. Odela i sakoe ne nosi nikad, samo na svadbama. Na posao nosi košulje ali sakoi nisu obavezni.

Quote from: AnaK on August 28, 2013, 05:05:46 PM
Ja sam vrlo zadovoljna. Svedeno, i u bojama i u modelima. Davnih dana je imao nekih veoma živopisnih komada (po uzoru na S. Sigala) ali je moje neiskustvo u pranju i peglanju nekako baš na njima došlo do izražaja (ups, izvini)  :turpija: tako da više nemam primedbi.  :turpija:

:rofl:

Quote from: Xe on August 28, 2013, 05:39:15 PM
Oblaci se kako mu ja kazem :D
U zavisnosti od toga sta je opeglano  :lol:

Potpis.  :lol:
Ili onda uzme sam pa pegla ako mu se ne sviđa ništa od opeglanog.

Za kupovinu je prilično komplikovan i ne volim bez njega da kupujem čak ni jednobojne stvari a kamoli karirane i sl. To tačno ima koje nijanse dolaze u obzir i desilo mi se sto puta da mi se nešto dopadne, pokažem njemu a on se zgrozi. Taman kad pomislim da sam mu provalila ukus, tako me iznenadi.
Boje uglavnom vrti plavu, sivu, crnu, krem... pod mojim uticajem pusti da nekad uleti ponešto ljubičasto, crveno i sl.