Kako se oblače vaši muškarci?

Started by senka, August 28, 2013, 04:10:24 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Janko 23.7.2002.

cici

Quote from: moma on August 29, 2013, 09:33:55 AM
jednom sam ispeglala 35 kosulja :crycry:
Odjednom :o
Svaka ti cast, ja nisam vise od 10.

Summer

Quote from: Dada on August 29, 2013, 12:58:52 AM
Ovaj kad pocne da se prisjeca kad je kupio nesto obavezno doda koju godinicu i onda krene da mi ispira mozak sta znaci kad se kupi kvalitetno
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
ospice dobijam :wall:

moj identicno  :rofl:

pre neki dan smo oboje umrli od smeha kad je zagledajuci neke patike (a u prodavnici smo bili zajedno jer smo kupovali Sari patike) onako kao vise za sebe rekao: ove bi mogao sledece kupiti. Samo sam ga pogledala i oboje smo prasnuli u smeh, posto ne znam koliko patika ima, sve izgledaju kao nove.

ja mu nista vise ne kupujem od garderobe, osim povremeno gace ili carape. poslednji put sam se zeznula i u Londonu mu nakupovala nekih majica, nisam mogla odoleti, jer je bila rasprodaja u toku. On je svakoj nasao manu - siri ga u ramenima, skuplja ga u ramenima, steze ga oko vrata i sl. Za poklon od mene moze dobti parfem, tu necu omanuti, garderobu, nema sanse.

A najgore mi je kad me pita kako mu stoji dok isprobava, ako kazem suprotno od njegovog misljenja, onda me ubedjuje kako nisam u pravu i da mu je bas super  :wall: a ljuti se ako ne kazem svoje misljenje. Kad smo bili prosle jeseni u Segedinu, isprobavao je jednu jaknu dva sta, da li L ili XL da kupi, deca i ja samo sto nismo kolabirali. Na kraju uzeo XL i onda posle 10 dana odneo kod krojacije da mu skrati.  :crazy:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Unabebili

ih odavno sam prestala da dajem svoje misljenje kad pita kako mu stoji
ili kad pita, ja rastegnem "paaaaaaaaaaaaaa...."  :rofl:

a oko obicnih belih majca takodje pravi citav teatar, jer "sve su mi siroke kod vrata i razdrolje se"  :hm:

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

moma

da, da :crycry:
ok, to je vjerovatno bio neki prelaz i kratki i dugi rukav
ali ja sa kriva za taj br kosulja
on kaze da mu je za svaki dan dovoljna jeda bilo koja cista ispeglana
ma vraga
ne mogu da peglam svaki dan
jednom ili ni jednom sedmicno
i onda uvijek moram da imam rezerve
e onda sa skontala da ako imamo puno kosulja
a ionako mu ke svejedno da li nosi palavu ili mano plavlju
daj da ih nakupujem, kupujem
pa da ne moram stalno da peglam
racunajte samo
5 sigurno u toku sedmice, plus ako ide na neki seminar to je jos dodatna jedna po danu bar
navece ako idemo negdje, narocito zimi, to je dodatan jedna neka sportska karirana i sl

Unabebili

sirota, razumem te skroz  :rofl:
tako moj ex, 5 x 1, sedmicno i uvece jos po jedna kad se izlazi, a izlazilo se stalno
doduse, tad sam imala zenu koja je peglala, ali se par puta razbolela...oj moje muke tad
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Margarita

mm je s godinama sve bolji :D
kosulje i farmerke dok je radio, sad uglavnom majice i farmerke, leti bermude/sorcevi
zimi mogu da prodju i somot pantalone, leti lanene
duksevi, dzemperi
sandale prezire, leti uglavnom papuce i patike, zimi cipele
godinama je bio u fazonu 'nista mi ne treba, sve imam' a ti sto ima nosi cak i u prvoj fazi raspadanja :hm:
sad je malo spremniji na saradnju, i dalje retko sta baca, ali sad 'nosimo na selo da imamo kad odemo' :turpija:
carape niko ne pravi kao vojne :crazy: ali eto, naucio se da prezivi i sa drugim proizvodjacima :lol:
ves kupuje sam
najbolje gace sam mu kupila prosle jeseni u segedinu, danas /sutra je resio da ode u h&m da ih nakupuje :lol:
inace, pravilo mu je da kupuje na snizenjima, obucu po outletima, retko sta kupi u sezoni :D marka i brend mu ne znace nista

linga

Quote from: senka on August 28, 2013, 06:57:54 PM
ne znam...
ovaj moj je baš zgodan, greota da bude u takvom pakovanju  :lol:

Jes vala  :rofl:

linga

Quote from: Summer on August 28, 2013, 04:27:17 PM
A moj je stalno u fazonu - nemam sta da obucem   :crazy: kao zena neka.

Staru garderobu prosledjuje svom tati koji u pojedinim markiranim komadima obradjuje bastu i stalno se divi sam sebi kako mu lepo stoji  :rofl: Geni cu cudo  :lol:

Joooj :lol:

linga

Ja posle Dade i Une nemam sta da kažem  :lol: :lol: :lol:
MM uglavnom nosi majice plus farmerke, što manje oznaka aplikacija i sl. CIpele i ako ima neke stalno je u ptaikama., Kosulja ima dosta uglavnom kariranih ali ih nosi u naletima. Sad doduse je posao takav da su mu majice najbolji izbor.
Ne voli da kupuje za sebe i uglavnom kupuje na snizenjima, osim ako je neki gedžet ili sat  :rofl: za to je u stanju da dva meseca gleda kost benefit analizu i onda kupi.
Jedno vreme sam mu kupovala dosta stvari sad em ne pogodim velicinu em dok nakupujem deci, prodje me volja  :lol:

martina

za broj kosulja... mm ima puno
s tim da mi to nosimo na pranje...
pa tako to u stvari ima smisla, prosto da ne moramo stalno na to da mislimo... nakupi 20-25 i onda nosi...

a nije mi nesto tesko da se nakupi gomila stvari u nasim godinama, ako kupis svake godine 3-4, a stvari su klasicne i ne izlaze iz mode... mm pantalone mijenja, kako mrsa i deblja se. ali kosulje ne, isti je preko ramena i duzine ruka... utrpa ih u pantalone, u sustini i kad je najdeblji i najmrsaviji kosulja mu je ista
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Lani

Jao 35 košulja odjednom, momentalno mi se slošilo.  :lol:

moma

zato ja peglam SAMO kosulje
kad imam 5, to ja zacas, dok reklame traju
za vise, film :D pih...
a sve iste, klasicne
plava, siva, plava, bijela, roza, plava, siva, bijela....
Ima cak i istih :D
doduse ne znam da li zna

al fleke na kravatama su mi jos gora smrt nego kosulje
no to nije tema...

Deda

Mm nosi kosulje 2 puta za decije rojendane, kad je nama slava i kad je kumu slava  :crazy:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Beatrix Kiddo

Quote from: Dada on August 29, 2013, 12:12:30 AM
Ovaj moj ima oduvijek neki svoj stil i mnogo ljudi se divi istom. U Ukrajini su ga zvali maneken :lol: Kakogod, mnogo vise je opterecen svojim krpicama i mnogo azurniji u shopingu nego ja :lol: Jos samo kad bi prestao da im tepa, zamislite kako zvuci kad on npr pita je li mu cist onaj (pa obavezno marka :hm:) dzempercic ili kosuljica :fool: :lol:

Kao da je moj brat  :lol: :lol:

Mi, srecom, radimo u firmi u kojoj ne postoji dres kod, tako da mm ne nosi kosulje (a bogami se i ja oblacim stobirekli kezual  :D  )
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.