Main Menu

Tablet racunari

Started by bubi, September 02, 2013, 04:11:34 PM

Previous topic - Next topic

Deda

uzmi nov, nek ide život, možda imaŠ  sreće , ja ih puno žnam koji nemaju problem.
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

kalimero

Quote from: Deda on February 12, 2014, 08:54:51 AM
uzmi nov, nek ide život, možda imaŠ  sreće , ja ih puno žnam koji nemaju problem.

samo da zabelezim da ni iskljucenje autokorekcije ne pomaze  :girl_haha: :girl_haha: :girl_haha: i radujem se tome  :rofl: :kiss1:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

talas

Quote from: Deda on February 12, 2014, 08:54:51 AM

uzecemo drugi pa sta bude, ne znam ni sto se toliko nerviram oko obicne sprave :ces:

Deda

Ja ga najvise volim sbog knjiga  :girl_in_love:, a sto wf troši bateriju, užas

talas

Najavimo da dolazimo po novi, dodjemo a oni ga nemaju u radnji ali mozemo da doplatimo za jos slabijii....
Sad cekamo da ga nadju u drugoj prodavnici i dopreme, jedno 2-3 dana.
Ma humor zivi.

Deda

A kad doplacujete sto ne uzmete neki drugi  :lol:

talas

Cekamo ovakav isti da posalju, pretpostavljam nekim cudnim putevima, kroz paralelni univerzum verovatno, salju ga cak iz radnje udaljene 5 min voznje!

Hteli smo da doplatimo za neki bolji ali necu iz principa :lol: kod njih da uzimam a zbog povecanja pdv i za slabiji je doplata 1500 din.
Kad ovaj sto cemo dobiti crkne uzecu pare, moj muz je za to da mu damo jos jednu sansu.

Deda

:rofl: Nasi prijatelji imaju isti, extra fercera , a moj vec menjao softver  a koristim ga za knjige, fejs i Mansardu  :lol:

talas

Glitter

za godinu ipo iPad mi je pukao jednom prilikom nekog neuspesnog apdejta, sva sreca pa back up radim i na itunes i na icloud inace bi bilo preveselo, toliko podataka drzim na ovom tabletu da me ponekad stra'

kalimero

koliko dugo bi trebalo da drzi baterija na tabletu, tokom intenzivnog igranja igrica :think:
ja negde procitah 3 sata, Bata kuka kako nije duze od 1h kod njega.....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

Koji tablet?
Trebalo bi mozda da u general-usage stoji koliko je vreme koriscenja intenzivno i na stand by.
Sat vremena je bas malo, ipad mini drzi sugurno 6 sati intrnzivnog koriscenja :crazy:

kalimero

neki asus, videcu ujutro sta je, ne znam gde je user manual, moguce dda je i to tamo kod njih......
Je l tome ima pomoci, tipa losa je baterija ili da l je trebalo da je formira punjenjem pre koriscenja?
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

Ne znam koja je slicnost po tom pitanju sa appleom ali na ipadovima je jeftinije kupiti novi tablet nego promeniti bateriju. Sumnjam da ima formiranja baterije
Nisam bas od pomoci