Main Menu

Tablet racunari

Started by bubi, September 02, 2013, 04:11:34 PM

Previous topic - Next topic

Dacko

Dakle, mm je napokon otišao da kupi sebi tablet... sa zakašnjenjem od samo sedam meseci, jer je još jula, za rođendan, dobio parice isključivo namenjene za tablet ili mob. telefon ili oba ako se odluči za neke baš jeftine. Sad primam opklade hoće li se zaista i vratiti s novim uređajem (pošao je da uzme neki Asusov koji je sad na popustu) ili će se usput predomisliti. :girl_haha: Ako ništa, bar znam da mu nikad neće pasti na pamet da menja ženu, o koliko tek tu osobina treba voditi računa i dobro ih proceniti... :lol:

emge

:lol:

Ja ga razumijem, tu sam negdje. Ne volim da mijenjam telefone ako iole rade :lol:  Rekla sam mm-u da ne brine :)

Dacko

To jest, da ne brine sve dok iole radi.  :lol:

Dacko

Vratio se veliki kupac, doneo tablet po koji je i pošao, jupi!  :clap: Sad još sve cake da provali i počne redovno da ga koristi, i Kulinarika će mu uvek biti nadohvat ruke. :girl_haha:

Deda

E nek mu je sa srecom , koliko je, mi gledamo neki za dedu , potpuno se primio na internet, mejlove, fejs, novine  :girl_haha:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Margarita

I mm dobio zadatak od taste da joj nadje neki :D tj. on je ubedio, jer je prvo htela laptop.
Kaze: lakse mi da joj nadjem nov tablet nego polovan laptop :lol:
Uputicu ga na link da prouci.

Dacko

Naš novi drugar je dobio i ime, B. ga je prozvao Gizmo. :girl_haha:

Zumbulica

:lol: :girl_in_love:
I nasi svi aparati i uredjaji imaju imena, ja ih ne pamtim, naravno  :crazy:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

AnaK

E da vam se pohvalim, i poručim Praslin i Mirki da mogu da odahnu, posle N traženja preporuka  :-[ da smo konačno kupili tablet. Uz internet paket, ponosna sam vlasnica ovog mezimca  :girl_in_love:

http://www.bestbuy.com/site/samsung-galaxy-tab-e-9-6-16gb-black/4515201.p?id=1219756369712
Janko 23.7.2002.

Dacko

Mirka

:clap: :clap: :clap:
A ja sam ti ovaj put posebno bila od pomoći  :-[
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Deda

Quote from: AnaK on May 07, 2016, 02:44:46 PM
E da vam se pohvalim, i poručim Praslin i Mirki da mogu da odahnu, posle N traženja preporuka  :-[ da smo konačno kupili tablet. Uz internet paket, ponosna sam vlasnica ovog mezimca  :girl_in_love:

http://www.bestbuy.com/site/samsung-galaxy-tab-e-9-6-16gb-black/4515201.p?id=1219756369712
Suuuupeeeeer  :clap: :clap: :clap:

AnaK

Haha, ovog puta sam mnogo brzo odlučila, u suštini birala između 3 modela koje operatteri nude kao optimum, 2 tesle i jedan samsung. Obrni okreni, shvatila sam da mi treba i internet (prvenstveno mi je za potrebe privatnog posla koji sam pokrenula, a pisaću vam o tome uskoro), i da mi je lakše da plaćam mesečno. Pa sam se samo malo razmahnula oko ekrana, da mi i za čitanje bude što bolji, jer je mesečno ta razlika par stotina dinara.
Janko 23.7.2002.

Deda

Super si izabrala, samsung i tesla ne mogu da se uporede iz iskustva moje okoline.