Main Menu

Tablet racunari

Started by bubi, September 02, 2013, 04:11:34 PM

Previous topic - Next topic

Praslin

S obzirom da vam neće služiti samo za čitanje knjiga, e-ink tehnologija ne dolazi u obzir. Po svemu što ti reče, vama treba klasičan tablet.
Preporuka ostaje ista:

Quote from: Praslin on September 02, 2013, 06:46:56 PM
Ja bih, na primer, kupila ovo:
http://www.emmi.rs/tablet-pc-tablet-prestigio-pmp5780d-duo-8.11.html?productId=34229

Ima ekran veći ja 1" (meni taj 1 znači), ima malo jaču bateriju, mini HDMI izlaz... odličan tabletić za vrlo razumnu cenu.

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

AnaK

Hvala  :kiss1:

Ako do NG naletite na još nešto vredno preporuke, ili nešto drugo bude na nekoj akciji pa... imajte me u vidu  :kiss1: Too je kupovina za ispod jelke.
Janko 23.7.2002.

Praslin

Imaćemo u vidu. Baš će vas lepo obradovati Deda Mraz  :girl_in_love:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Deda

AnaK, super poklon  :clap:, radujem se ko za svoj  :rofl: . Super me sluzi moj drug  :friends:  , 8 ica je super, malo je 7
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

AnaK

Janko 23.7.2002.

talas

Quote from: Deda on October 11, 2013, 10:42:51 AM
Talas , u tebe se uzdam  :friends: , jos ga punim , nemam pojma kako sa njim, komsinice Dawn, moyda te obidjem sutra na obuku  :crycry:

Cuo me neko tamo gore da me sluzi tablet  >:(

Bio na servisu, sad svako malo koci :'(

Deda

janavi

Quote from: Praslin on September 02, 2013, 06:46:56 PM
Ja bih, na primer, kupila ovo:
http://www.emmi.rs/tablet-pc-tablet-prestigio-pmp5780d-duo-8.11.html?productId=34229

Ima ekran veći ja 1" (meni taj 1 znači), ima malo jaču bateriju, mini HDMI izlaz... odličan tabletić za vrlo razumnu cenu.
da priupitam za ovaj, jel i dalje on preporuka, htela sam da probam Vanji nešto da isprobam ako bi htela da se na njemu "igra", jer ponekad hoće na mom telefonu da prstom pomera, slike npr, kapira da se nešto dešava
a uzgred kad ona nije, da i ja eventualno za ponešto ga koristim
:think:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Praslin

i dalje toplo preporučujem  :good:

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

Praslin

nema na čemu  :kiss1:

Imaju oni online poručivanje sa dostavom, ali ako nećeš tako, ako ćeš ići kod njih dikretno, zvrcni ih unapred i pitaj da li imaju trenutno u radnji, jer im se često desi da nešto nemaju trenutno tamo, pa da treba da se poruči i sačeka par dana. :flower:

janavi

Quote from: Praslin on December 14, 2013, 07:30:24 PM
nema na čemu  :kiss1:

Imaju oni online poručivanje sa dostavom, ali ako nećeš tako, ako ćeš ići kod njih dikretno, zvrcni ih unapred i pitaj da li imaju trenutno u radnji, jer im se često desi da nešto nemaju trenutno tamo, pa da treba da se poruči i sačeka par dana. :flower:
najverovatnije ću online dostavu, to mi je najjednostavnije :)

Deda

:crycry:
Samo nije hteo da se upali, srecom ovlasceni servis je u Cupriji, neki drugi softer  su instalirali na koje je 0.01 % reklamacija  .
Losa vest, sve knjige su mi se izbrisale  :crycry:

sanjcika

Hehehe, moraću Deda Mrazu poslati ovu preporuku :D

talas

Quote from: Deda on December 20, 2013, 11:21:05 AM
:crycry:
Samo nije hteo da se upali, srecom ovlasceni servis je u Cupriji, neki drugi softer  su instalirali na koje je 0.01 % reklamacija  .
Losa vest, sve knjige su mi se izbrisale  :crycry:

Moj je pre par dana stigao iz servisa, drugi put je vec putovao.
Prvi put su ga reinstalirai, drugi put novi softver stavili, bar tako kazu, za treci put smo najavili da spreme pare. Kupljeno u comtrade.