Main Menu

Tablet racunari

Started by bubi, September 02, 2013, 04:11:34 PM

Previous topic - Next topic

talas

Quote from: Praslin on February 01, 2014, 03:41:06 PM
Talas, insistirajte na novom ili na povraćaju novca. Ja zaista ne znam nijedan tablet koji se ponašao kao vaš, koje god da je marke.

Moracemo grubom silom, ovo vise nema smisla. Mislila sam da je comtrade ozbiljna firma a rade kao pravi amateri.

talas

Quote from: Deda on February 01, 2014, 05:05:38 PM
Bolje da so menu poslala da nosim u Cupriju name serves, ja I'm visim NAD glavom I odmah gotovo

Ako ga samo malo ozive, saljem ga za mesec dana :rofl:

Praslin

Kod nas to izgleda ide naopako - što veća i jača firma, to gora briga o korisniku  :girl_sad:

Naš Vodafone tablet koji ima pune 2 godine je juče prvi put morao da ima master reset, a preživeo je 2 godine životinjskog iživljavanja i instaliranja svakojakog đubreta, pošto je on Vidu služio da isprobava veštine instalacije i deinstalacije bez umeća čitanja i pisanja  :girl_haha:
I opet radi odlično!

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

talas

Jasno mi je da u masovnoj proizvodnji mora i neki skart da se nadje ali toga i prodavac treba da bude svestan.
Ako dobijemo pare, u sto sumnjam, idem u Tempo, oni su pojam profesionalnosti za comtrade.

Praslin

Ja prakticno svu elektroniku kupujem ili u Emmi radnjama, ili u Mercator/Roda centrima.

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Xe

Emmi su prva ruka, ako imas problem s aparatom, daju drugi bez reci  :good:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

talas

epilog
Crkao je neki deo, cekaju valjda da ga neko izmisli, patentira pa pocne da proizvodi >:(
Dobicemo ga uskoro :wall:
Dodje mi da ga pre nego sto potpisem da sam ga preuzela bacim na pod, izgazim, snimami i postavim na youtube. Inace sam miroljubiva osoba :girl_cray:

Deda

Talas, ja sve  :nokti2: kad vidim da si postirala na temi , gde se iskljucuje prokleti autocorect  :crycry:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

talas

Ma eto mozda cemo posle 6 meseci ljute bitke ipak imati normalan tablet, eto ima nade, da te utesim :)

maripoza

Dedo :lol:

Izguglaj za taj model gde se to nalazi (ne znam koji je operativni sistem kod tebe). Medjutim, moram da kazem da ce mi biti neizmerno zao ako nam ukines tu opciju. :lol:

Old enough to know better, but too young to care.

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Praslin

Dedo,

Settings - Language and input - Configure input methods - Keyboard settings
i onda isljučiš svaku verziju automatske korekcije

:flower:

Xe

Quote from: Praslin on February 06, 2014, 10:27:09 PM
Dedo,

Settings - Language and input - Configure input methods - Keyboard settings
i onda isljučiš svaku verziju automatske korekcije

:flower:
Brzo obrisi, pre nego sto Deda procita, treba nam  :-X
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Praslin

:lol: :lol:

nema veze, uključiće joj Andrija ponovo čim se dohvati  :girl_haha:

talas

epilog sage:tablet
juce nas zvali, ipak ne moze da se popravi dodjite po novi ili pare
za te pare ne moze nigde vise da se kupi a da uzmem novi pa opet sve iz pocetka :crazy: