Koliko ste zadovoljni radom vaše Opštine

Started by senka, September 06, 2013, 10:47:54 AM

Previous topic - Next topic

Summer

Quote from: disco2000 on September 06, 2013, 04:00:52 PM
Na istoj smo Opstini?! :think: :lol:

pa valjda jesmo na Paliluli, mislim da smo najveca gradska opstina. moje informacije uzeti sa rezervom  :rofl:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Margarita

meni je adresa na zvezdari, ali sam srcem i dusom na paliluli :rofl:

Xe

Nama je opstina isto sto i grad  :crazy:
Mažu, zamazuju, lažu, mute
Sad su udarili da obnavljaju asfalt na limanskim ulicama, a ja lično gledam u jednu neasfaltiranu, a iza nje još jedna.
Ja sam na najvećem bulevaru u gradu. Nemamo biciklističku ni pešačku stazu, svi koristimo istu, uveče bude frka, naročito zato što nemamo ni ulično osvetljenje. Ima drugi deo bulevara - nenaseljen  :fool:
Imamo i takozvanu "Manual šikanu", tu je kuća vlasnika "Manuala" kojem nisu mogli da uzmu deo dvorišta za gradnju bulevara, pa je on na tom mestu sa šest sužen na dve trake  :crazy:  Bilo je već i pogibija zbog toga.
Imamo divan kružni tok, ali ne i pešačke staze koje vode do njega, pa pretrčavamo kao zečevi. Ionako niko neće da stane jer nemamo ni semafor, iako naše komšije kod stadiona imaju dva u razmaku od 20 metara...

Ovo je samo moja mala mesna zajednica...  :sissyfight:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Xe

Nadam se da ste me razumele, spava mi se pa povezujem nepovezivo  :lol:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

stacka

I ja mislim da je Palilula najveca opstina u BG, cak smo i mi tamo :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Quote from: Margarita on September 06, 2013, 05:19:40 PM
meni je adresa na zvezdari, ali sam srcem i dusom na paliluli :rofl:

Bravo, Mardz, that's the spirit :rofl:

stacka, javi ako nesto doznas :lol:

Xe, taj tvoj kraj zvuci kao neka sala :blink:

martina

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

kalimero

ovi nasi su skroz ok.....mi smo najmanja opstina a dosta "stara" tj najstariji zive mahom ovde....dosta penzionera, tako da je vecinom ono sto rade usmereno ka njima, sto je sjajno.... ima ono "besplatan majstor, gerontodomacica i sl...." ...
a kako smoo opstina sa najmanje dece, onda dosta forsiraju i programe za klince i za mlade....

i dalje daju jednokratnu pomoc svim bebama rodjenim u jednoj godini, svakog februara, bilo i kad se Bata rodio, nije mala pomoc, secam se da je bas znacilo  :D
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Zumbulica

Ovi nasi su sredili "park" u kraju, bilo na naslovnoj strani nekih njihovih novina. Zalili se na stanje zateceno od prethodne vlasti, a "park" je prostor ispred Maksija sa dva kioska i jednom klupom, povrsine 0,4 ara otprilike. Urnebesno  :lol: Promenili su nam asfalt u ulici, zato sto jedan od aktivista zivi u njoj, ali vrlo aljkavo i klipanski.
Ne udubljujem se  :crycry:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Summer

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

anelore

Ja to htedoh da kazem, nasa opstina se prostire skoro do Zrenjanina.
Nisam uopste zadovoljna radom opstine, park na kraju moje ulice su obnovili pred prethodne lokalne izbore i to ga obnovili tako da ima dovoljno prostora da kafic u parkicu ima dovoljno veliku bastu, ali se nije moglo napraviti vise ljuljaski i klackalica no sto je dotad postojalo (istini za volju, postavili su onu mekanu podlogu i pristojne ljuljaske i klackalice, i postavili cesmu nasred parkica, ali i neku sumanutu instalaciju oko cesme, prvih nedelja su se svi na to saplitali. E da, i od 4 slavine na cesmi bar 2 ne rade, a one koje rade, cure).
Bespravne gradnje ima po celoj opstini, u mom kraju pogotovo, jer je blizu centra a bio je ranije pun porodicnih kuca i malih zgrada. Imamo u susednoj ulici jednog mastodonta od zgrade, 4  sprata su pod tegolom (to je kao poktrovlje), sa koje god strane da zagledas - prebrojis 4 niza prozora, jer je urbanistickim planom propisano da zgrade u mom kraju mogu biti visoke max 3+1, ali zato ova zgrada de facto ima 7 spratova. Javna je tajna da je svaki investitor morao da da odredjenu svotu novca predstavnicima vladajuce stranke - jedan od opstinara je poznat po nadimku Aca Deset Posto (sad je na nekoj funkciji u gradu, ili stranci, prerastao nas je). Mislim da ce oni preko Dunava imati svasta jos napisu o vrloj nam opstini.

senka

kali zemo, nije SG najmanja opština, Vračar je
ali najstarija jeste

meni je sa zvezdarske opštine stizala čestitka za polazak u školu i izvod iz mk za Mateju i Kseniju, meni je to bio lep gest

nevezano za temu- sada porodilišta šalju direktno upis u matičnu knjigu, ne idu više roditelji da prijavljuju, baš se iznenadih
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

hypolina

Ja sam bas zadovoljna sa radom na opstini Vracar.  :innocent: Razne nove inicijative su poceli da sprovode, a ono gde najvise vidim pomak je u sredjivanju parkica i zelenih povrsina izmedju zgrada. To mi se bas svidja. Takodje su stvarno dostupni za pomoc na telefone. Zimus nam je ceo brsljen sa zgrade pao u dvoriste i setali su me iz zelenila, komunalci, na kraju odem u opstinu i oni posalju ekipu neku bas brzo.

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Deda

A ha, eto ja nisam zadovoljna, sad sam se setila.
Ispred dvorista nam je poplava , pucaju cevi, dolaze da krpe , do uvece -ista pesma. Niti su nam popravili a razrovali asfalt  :hm:, kao kaljuga.
Na kraju dodjem doo direktora vodovoda koji mi kaze da vodovod nije odgovoran za pucanje cevi i da se zalim direkciji za izgradnju. Ja ga pitam je l'moze on meni da posalje zvanicno mejlom i svojim potpisom da je izjavio da vodovod nije odgovoran za vodovodne cevi, on kaze :"naravno da mogu" i izditira mi mail pogresan  :crazy:. Ja mu nadjem ispravan , i posaljem dopis , naravno da odgovor nisam dobila nikad.
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.