Main Menu

Čestitamo...

Started by Oli, May 17, 2009, 01:28:53 AM

Previous topic - Next topic

Beatrix Kiddo

Sa kasnjenjem srecan rodjendan Vidu i Irmi i Diamond i Dmi i Nikolici!  :kiss1: :kiss1: :kiss1: :kiss1: :kiss1:

I Milici danasnji  :kiss1: :kiss1:

I hvala!
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

cici

Skroz sam zaboravila na ovu temu.Srećni vam rodjendani koje sam propustila :bday:

janavi

Balša srećan rođendan :bday: :kiss1:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Lukina mama

Balsa Srecan rodjendan !!! :bday:

Milice Srecan rodjendan !!!  :bday:

FIna Srecan Godisnjivca  :flower:
Luka ,09 April 2005

emge

Balši :bday: i Milici :bday: srećni rođendani :bighug:

maripoza

Quote from: Finalina on September 02, 2009, 01:51:34 PM
da li ste primetili da je ovo 22. strana ?  :rofl:

Kod mene je 73.  :girl_blum:
Srecna ti godisnjica. :)
Old enough to know better, but too young to care.

AnaK

Quote from: Finalina on September 02, 2009, 01:24:54 PM

pa i gluplje si postove razumevala  :turpija: , nisam valjda ja najgora od svih :rofl:

Ma nije stvar u gluposti, nego su prekonfuzni za moju kratku koncentraciju  :-[ Sad sam ponovo pročitala gomilu tvojih postova, i opet na osnovu njih ne znam kome je rođendan. Srećan rođendan školarki, za sledeći neću imati dileme  :flower:
Janko 23.7.2002.

Finalina

Quote from: AnaK on September 03, 2009, 01:53:22 AM
Ma nije stvar u gluposti, nego su prekonfuzni za moju kratku koncentraciju  :-[ Sad sam ponovo pročitala gomilu tvojih postova, i opet na osnovu njih ne znam kome je rođendan. Srećan rođendan školarki, za sledeći neću imati dileme  :flower:

nisi me ubedila ( ovo oko koncetracije ) :D , ali verujem da si imala najbolju nameru da me razumes :flower:

Ma pocetak septembra je definitivno konfuzija u nasem porodicnom kalendaru - u dva dana imamo dva rodjendana, jednu godisnjica braka i jedan polazak u skolu .... pa ja sam juce ujutro pobrljavila kada je dosao moj brat (kome je tog dana rodjendan) da mi donese sandale koje je moja cerka ( koja tog dana polazi u skolu ) ostavila kod mojih ( ne znam zasto ). Usao je decko u kucu ( oko osam ujutro ), a ja sam shvatila koji je dan tek kada je MM poceo da ga ljubi. Danas kumovi ( ima ih 4 para :lol: ) zovu da cestitaju, neki rodjendan , neki godisnjicu...ko se cega obsetio ...... ma luda kuca :rofl:

Htedoh reci, ne brini za koncetraciju :bighug:, a i da znas da sam primetila da mi postovi vise uopste nisu tako konfuzni :rofl:

Ja sam tiltovala ova dva dana :D , ali svima HVALA na cestitkama :kiss1:

Plava Baklava

Srecan rodjendan i sve redom svima kojima nisam vec negde cestitala, a kojima jesam - srecno jos jednom  :kiss1: :bday: :l_daisy:

moj vrtiguz

...................................................
ima nas i ovde:  http://plavabaklava.wordpress.com/

moje petljancije: http://bojeduse.wordpress.com/

zona sumraka: http://razmisljarnik.wordpress.com/

NenaS

:bday: Sretan rodjendan, Baklavice!!!
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

bubi

Dawn

Plava Baklava, sve najbolje!

Margarita

Srecan rodjendan, baklavice! :bday:
Sve naj naj :kiss1:

dmi

Baklavice, srecan rodjos :bday:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

aleks

Baklavice, sve najbolje  :flower:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010