Main Menu

X Factor

Started by vrana, September 14, 2013, 10:25:15 AM

Previous topic - Next topic

vrana

Evo, ja da otvorim temu na vreme  ;D

http://xfactor-srbija.blogspot.com/

od pomenutih clanova zirija, jedino kristina kovac ima pojma o X factoru, ostali mislim da nisu nikada ni gledali taj sou pre nego sto su postali sudije, sto je lane moje cak i rekao na konferenciji  :crazy:

ziri mi je bezveze izabran, zato sto niko od njih nije zabavan, a to je sustina x factor zirija

ako zeljko bude pokusavao da izigrava simona cowella, upucacu se u glavu

ENgleski X factor je stigao vec do pete epizode, to cu ovih dana odgledati, a Americki je imao prvu epizodu prekjuce. Meni su prilicno bezveze i takmicari i ziri (osim Simona), jedino su me se dojmili ovo dvoje, mnogo su simpaticni i super mi zvuci toxic

Alex & Sierra, The X Factor USA 2013 Auditions

:curtsey:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Američki bi trebalo da je 3. sezona već?

vrana

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Engleski ne gledam, jedva sam i ovaj USA pohvatala ko, šta, kako.  :lol:

vrana

ma engleski je bolji svake godine, ali kod njih nema sajmona  :crycry:
pa onda moram oba da pratim  :wacko:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Nanny Ogg

Ja sam samo nekoliko epizoda americkog odgledala, srpski cu najverovatnije, ako me lane ne bude isuvise zivciralo  :lol:

Ajte zene, ne dram'te

hypolina

Ja sam prvu sezonu americkog odgledala 3 puta jer su je toliko puta vrteli na Foxu.  :hm: Ostalo sam gledala na youtube sporadicno, a od ovog naseg samo sto sam odgledala 5 minuta sto ima na sajtu me nesto uhvatio blam. Nekako su mi i Zeljko i Emina previse dosadni i kilavi za show.

Lani

Jeste vala ovi na Foxu ga preteraše baš. :crazy:
Probaću da gledam i ovaj naš, ako me ne bude previše blam, što kaže hypo.  :lol:

Praslin

Hypo :lol:

Gledala sam danas jedan klip sa nasima. Mislim da ce biti ubitacno dosadno i ustogljeno. Lane koje je... :smajlikojibljucka:

X factor UK sam gledala malo dok sqm bila tamo. Meni se taj najvise svidja. Americki jos nisam gledala, ali 'ocu. :clap:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

vrana

dobro, a jel vam se svidjaju ovi sto sam ih postavila? meni su predivni  :girl_in_love:
slusala sam ih sto puta danas  :crazy:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

E, sviđaju mi se, mnogo su slatki, a pesma je skoro pa neprepoznatljiva. :lol:
Ko je ona treća gospođa u žiriju, pored K. Rowland, ne znam nju?

vrana

neka latino diva, uzeli je da im privuce hispano publiku
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Praslin

Sad sam ih te pustila (umrelo mi napajanje za komp :crycry: )
i potpuno sam odusevljena! Em su gotivni, em su napravili pesmu od onoga, sjajno pevaju, preslatki su... odlicno!
Sajmonu su zaigrali dolarcici ispred ociju :lol:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Lani

vrana

:lol: :lol:

praslin, mnogo mi zvaci sto si ih pohvalila
evo kao mene da si pohvalila, ako mi verujes

blagodarim  :curtsey:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.