Main Menu

X Factor

Started by vrana, September 14, 2013, 10:25:15 AM

Previous topic - Next topic

vrana

ovaj decko mi je ubedljivo omiljeni u svojoj kategoriji

Giles Potter sings I Wont Give Up by Jason Mraz -- Bootcamp Auditions -- The X Factor 2013

vec sam stavljala ranije link na njegovu prvu audiciju, mnogo mi se svidja od pocetka  :girl_in_love:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Praslin

Džozef je ostao u grupi kod Šeron jer je jedino muško i jedini roker. Glasovno je najslabiji u grupi.

Grupe se ni meni ne svidjaju, jedino mi je bila zanimljiva ona grupa belih momaka koja je ddobila mesto, pa zamenjena. Lepo reče Geri: "Nisu oni za mene". Ja mislim da su bas dobri, samo Geri ne bi znao šta bi s njima :crazy:

Od momaka, ovaj tvoj je vidjen za zvezdu, ako u medjuvremenu ne odlepi (meni depuje vrlo labilno).

Po obicaju, devojke mnooogo bolje pevaju od momaka.

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

maripoza

Ajd za nas sa jeftinijim kartama.... kakva je koncepcija emisije? Lici li na Prvi glas ili na Talenat ili je nesto trece?
Naletala sam na te strane verzije na TV-u, ali nikad nisam pratila.
Old enough to know better, but too young to care.

Urbana

Quote from: Praslin on September 29, 2013, 06:22:46 PM
Ova teta je oduvala audiciju, stvarno je savršeno pevala. Bijonse bi volela da ume da peva ovako  :lol:

Sam Bailey sings Listen by Beyonce - Room Auditions Week 1 -- The X Factor 2013

Fenomenalno kad je samo slusas bolje od originala
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

Praslin

Quote from: maripoza on October 05, 2013, 11:45:06 AM
Ajd za nas sa jeftinijim kartama.... kakva je koncepcija emisije? Lici li na Prvi glas ili na Talenat ili je nesto trece?
Naletala sam na te strane verzije na TV-u, ali nikad nisam pratila.
Po konceptu liči na Prvi glas. To je pre svega pevačko takmičenje, imaju 4 sudije i dele kandidate u 4 kategorije (devojke, momci, matorci i grupe). Svaki sudija dobija po jednu grupu koju će voditi, mentorisati, ali i o kojoj će odlučivati
Nikol (ona lepa crnka) je do sada imala najviše pobeda, odnosno najčešće su njeni kandidati pobeđivali.

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Praslin

EDIT

slutim da će Vila početi da prati X Factor UK kad bude saznala ko je pomoćni sudija koji radi sa Šeron  :turpija:

Praslin

Intenzivno sam iznervirana Luijevim odlukama  :ljut: >:(

maripoza

Old enough to know better, but too young to care.

bubi

sto Praslin.
sta se desava?

Lani

Quote from: Urbana on October 05, 2013, 12:37:28 PM
Fenomenalno kad je samo slusas bolje od originala

Skroz... a ja sam ovako :o
A najviše volim kad neko izabere neku tešku pesmu a ovi iz žirija slože neke face u stilu yeah right, ti ćeš to da pevaš... pa ih posle prikažu sa vilicama obešenim do poda.  :lol:
Odlična je odlična  :girl_in_love: Vrano i ovaj tvoj mali je baš sladak.  :girl_in_love:

Praslin

Quote from: bubi on October 07, 2013, 11:49:28 AM
sto Praslin.
sta se desava?
Spioler alert za Vranu

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

A izbacio je prošle nedelje i onog Alehandra, koji možda nije bio najbolji pevač, ali je definitivno trebalo da ostane duže u takmičenju od nekih likova.
Svakako, ove godine Lui neće pobediti  :ljut:

bubi

ovog Paul A. sam slusala i dopao mi se.
nego moram da ti postavim kako je prosle godine ova devojka otpevala moju novu omiljenu pesmu os E.Sande
Carolynne Poole's audition - Emeli Sande's Clown - The X Factor UK 2012

Praslin

Lui (se*onja) je s nije ni setio  >:(
Super je devojka, mada mislim da bi njoj i njenom glasu američki kantri najbolje stajao.  :good:

bubi

Praslin ako ti kažem da sam isto pomislila.prvo sam pomislila da je američki a onda vidim da je uk x factor

Praslin

Vidiš da si je i ti provalila. To je ta boja, ta impostacija glasa, taj izgovor - skroz kantri  ;)

Jedva čekam da počne domaći X faktor, da se i ostale devojke uključe.  :clap:

Odoh ja sad da gledam epizodu od sinoć. Mnogo me zanima koje devojke je Nikol zadržala, a koje izbacila. Ne bih joj bila u koži. :nokti2: