Main Menu

X Factor

Started by vrana, September 14, 2013, 10:25:15 AM

Previous topic - Next topic

vrana

ja bas i nisam neki strucnjak, ali meni se cini da je ona na par mesta bas bas falsirala  :think:

moram da priznam da sam, i pored relativno niskih startnih ocekivanja, uspela da se sokiram i razocaram realizacijom  :crazy:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Dawn

Xe

Pogledala dva minuta, onog momka sto su ga zamazali ispod brade, i ono siroto dete sto je uspesno otfalsiralo ama bas svaku notu, nesto kao Kristina kad svira u Maratoncima  :crazy:
Mislim da bih onu njenu mamu sastavila sa zemljom, od ovog blama se ni stariji ne oporavljaju, a nema sanse da joj za 14 godina niko nije rekao da ne zna da peva  :crazy:
I, naravno, samo cekam kad ce Sasa Popovic da uleti s onim svojim kandidatima  :crazy:

http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Praslin

Vrlo afirmativna početna priča, snimana pažljivo i maksimalno ulepšano, kao reklama za uloške. Onda ona dolazi sa "svojom obradom" uz pratnju gitare, ali ona ne svira gitaru (i garantujem da ne ume), a slučajno X Factorov muzičar ume da svira baš tako kako je ona želela... Ma, joooj!
I onda se nafalšira i bude sva bzvz, a oni svi kao oduševljeni  :crazy:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

vrana

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Praslin

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

vrana

jao boze kako su vise dosadni ovi colini lookalike-ovi  :shout:

emina is having a moment  :crazy:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Deda

uopste mi se ne svidja , bolje da sam prespavala  :crazy:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Dawn

Jao i meni je teško s***e.

vrana

a ovaj bekstejdz voditelj, gde ga samo nadjose  :blink:

i ova kamera sto im se svaki mitiser vidi  :o

slatki su ovo dvoje, za sad najsimpaticniji
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

gasha

sve mi  :hm:
a narocito neprijatno ruzan ziri
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Praslin

To je do lošeg svetla  :girl_sad:

A Željkko totalno pokušava da imitira Sajmona.

Ovo dete je baš talentovano, ali ja zaista mislim da bi trebalo da postoji donja granica u godinama za ovakva takmičenja i da bi trebalo da bude na 16 godina minimum.

stacka

:nesvest: Gde je Praslin? Ja se najezih slusajuci ovu malu :nesvest:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Deda

Ova mi je jedina simpaticna
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006