Main Menu

X Factor

Started by vrana, September 14, 2013, 10:25:15 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Praslin srce si, odlična je.  :kiss1:
I sviđa mi se sastav žirija.  :clap:

bubi

Praslin

Žiri je baš dobar. A konkurencija je neverovatno jaka.
Mi ako budemo imali jednog kandidata istog kalibra kao ovih prvih 24 u UK X faktoru, ja ću biti oduševljena.

Samo da vidite ovo dete:

Hannah Barrett sings I'd Rather Go Blind by Etta James -- Bootcamp Auditions -- The X Factor 2013

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

bubi

Pesma u originalu je s a v r s e n a.
Mislim na pesmu E.Sande

bubi

Melanie MacCabe mi je preslatka i baš mi se dopada

Praslin

Meni je ona od devojaka najslabija. Lepo izgleda, fino peva, ali mi nije ni u čemu posebna. Sva je... konfekcija.
Otprilike, kao da na izboru za mis uzme pevanje kao svoj talenat i onda svi kažu - jeste, odlično peva za misicu.

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

vrana

cuvarka zatvora je savrsena, a ova mala crnkinja me najvise nervira. druga koja me nervira je ona sa cvecem u kosi.

veceras gledam drugi deo pa se javljam

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Praslin

Što te nervira mala crnkinja? Ono, jes' ružna, ali odlično peva.

vrana

nervira me kako se ponasa, nije mi simpaticna prosto

a ona druga crnkinja mi je divna
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Praslin

Ima tri crnkinje, ova mala buca, ona sa "Kruela de Vil" kosom i ona lepa (Tamara).

vrana

tamera mi je divna

a i kruela de vil mi je super
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Praslin

Meni se obe sviđaju. Mislim da Tamara može baš daleko da dogura.
Baš me zanima kako će da otkači 3 u kući :girl_sigh:

A tek za matorce? Uuu, tu je baš, baš jaka konkurencija.

Praslin

Zanima me kako će te se dojmiti izbor grupa. Ja sam bila malo iznenađena, a za neke odluke mi baš nije bilo pravo  :ljut:

vrana

u seroninoj kategoriji su bas dobri pevaci. onaj dzozef me jedino nervira, a i mislim da je za klasu ispod ostalih iz te grupe.

od grupa mi niko nije zanimljiv, po obicaju.

sad gledam momke
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

vrana

sto mi je drago sto je lui poslao kuci onog sto jodluje
ne znam kako je uopste i dovde stigao
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.