Main Menu

Eh te bebe...

Started by vucica, September 19, 2013, 05:11:58 PM

Previous topic - Next topic

vojka

Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

senka

nanny

meni se desilo onad kada sam odustala i kada je najmanje bilo vreme za to

danas sam gnjavila jednu bebu od mesec dana, malo presvlačila, malo nosala, uspavala i sad odoh bezobrazzno mirno da spavam celu noć  :girl_haha:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Finalina

Finalina

kod mene je uporedo sa decom rasla i zelja za trecim detetom, ali u nekom trenutku nacin i uslovi zivota nisu bili na strani prepustenosti tom osecanju, a da nam svima bude potaman... osim sto sam ja oduvek zelela blizance pa sam time htela da pojacam brojcano stanje :lol: , mala razlika izmedju moje dece nije mi isla na ruku da se odmah odlucim na trece (nekako mi je bilo nehumano da ih oboje zanemarim dok su tako mali jer stvarno sam imala zelju da se sa njima igram, trcim, putujem, plivam, skijam ...), ako se razumemo ... pri tom ja uopste nisam bila mnogo mlada kada sam ih rodila tako da je i to faktor koji je trebalo uzeti u obzir ... ma ja sam nesto izmedju cici i vrane, ako je to uopste moguce sastaviti :rofl:  , a potpuno razumem vucicu i uzivam pri pomisli na sve to o cemu ona razmislja  :girl_in_love:

Glitter

Quote from: kalimero on September 19, 2013, 09:06:15 PM
i ja sam uvek htela troje....ma i petoro....baš sam htela veliku porodicu.....al, eto....život drugačije smislio....
ponekad mi je baš krivo zbog Bate, nekako nisam njemu želela da bude jedinče....a i on malo malo pa kaže kako bi baš voleo da ima brata ili sestru....a sad je već veliki, već je odraslo jedinče.....
Quote from: Pepi on September 19, 2013, 09:12:23 PM
Kali, mlađa si od mene, imaš fore da mu rodiš brata ili sestru  ;) :bighug:

ja sam slucajno na ovo naletela  :girl_in_love: :girl_haha:

Lani

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

AnaK

Janko 23.7.2002.

linga

kalimero

glitti, sta's trazEla na ovU temu, je l?  :spiteful: :girl_haha:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Finalina

Lani

Quote from: kalimero on January 12, 2015, 10:07:23 AM
glitti, sta's trazEla na ovU temu, je l?  :spiteful: :girl_haha:

Sad će ona kao Ilija Čvorović... slučajno sam tuda prolazio.  :lol:

Glitter

u stvari sam slucajno kliknula da markiram sve teme kao procitane pa sam isla redom po podforumima :lol: ma ne opra me ni Sava ni Dunav :lol:

Glitter

a kad sam vec na temi, nikad nisam htela trece :crazy: :lol:
sad ih imam cetvoro :lol: i unuce :rofl:

Unabebili

ono cemu se ja nadam da ces se oglasiti i ti jos jednog cetvrtka tokom sledecih par godina  :love32: :love32: :kiss1:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/