Main Menu

Hajde da pomognemo.....

Started by dmi, October 02, 2013, 11:00:12 PM

Previous topic - Next topic

dmi

Niko od nas ne zivi u idelnim uslovim , svi imamo i uspone i padove, ali koliko god imali ili nemali mislim da bismo mogli makar jednokratno da nesto uradimo za ovu zenu. Ako nista drugo, makar da se na neko vreme oseca kao dostojno ljudsko bice, kao i svako drugo na ovoj planeti.

Bas me je uznemiro ovaj tekst http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/mama-kupicemo-krem-bananicu-drugi-put/26714 i i mislim da treba da joj pomognemo. Znam da je bez veze da ja to odavde predlazem jer treba da se realizuje na licu mesta (i ja bih to vrlo rado uradila da sam tu) ali ipak mislim da postoji nacin da ovo odradimo.

Predloge na sunce :kiss1:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

maripoza

Ima broj ziro racuna u tekstu.  Mislila si i na neku drugu vrstu pomoci?
Old enough to know better, but too young to care.

dmi

Mislila sam da mozemo ponesto da prikupimo za pocetak. Znamo svi sta sve treba za bebu. Plus ona ce na operaciju odmah pa na chemo.

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

cici

Ja imam garderobu za decaka.Sigurno imam nesto i od stvari za bebu.

Unabebili

Svako da joj uplati koliko moze, ma koliko da je to.

DA se raspitamo gde tacno zivi, pa da se organizujemo da joj se odnese hrana, nekvarljiva:
secer, brasno, ulje, so, makaroni, konzerve, ajvar, dzem, pirinac

Da je nazove neko od nas i pita sta joj tacno treba, neka sama zena kaze.

Ona mora da se leci, nece preziveti ako ne dobije teparapiju.
Beba ce izvesno biti zbrinuta u hraniteljsku porodicu, realno to i jeste najbolje za pocetak dok se ova sirotica ne izleci.  :girl_cray:

Treba joj obezbediti i ogrev.
I prevoz do lekara i nazad.

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

nelly

citala sam o njoj nedavno I veoma me potresao clanak  :girl_cray:
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

dmi

Quote from: Unabebili on October 02, 2013, 11:14:25 PM
Svako da joj uplati koliko moze, ma koliko da je to.

DA se raspitamo gde tacno zivi, pa da se organizujemo da joj se odnese hrana, nekvarljiva:
secer, brasno, ulje, so, makaroni, konzerve, ajvar, dzem, pirinac

Da je nazove neko od nas i pita sta joj tacno treba, neka sama zena kaze.

Ona mora da se leci, nece preziveti ako ne dobije teparapiju.
Beba ce izvesno biti zbrinuta u hraniteljsku porodicu, realno to i jeste najbolje za pocetak dok se ova sirotica ne izleci.  :girl_cray:

Treba joj obezbediti i ogrev.
I prevoz do lekara i nazad.

ja ne mislim da je dobro sto ce da joj bebu smeste u hraniteljsku porodicu jer ce to dodatno da je destimulise i obeshrabri. mada to ce svakako biti bolje za dete ali opet. Ajde da se dogovorimo ko ce to da skuplja. Ja ne verujem da i ako je eko bude pozvao da ce ona hteti da kaze sta joj treba. Mislim da garderoba, hrana , pelene, novac i prvenstveno da joj to neko odnese ce puno da joj znaci.

Dawn

Mislim da sam pre neki dan pročitala da se žena porodila, da je dobila zdravu devojčicu a u međuvremenu joj je prikupljeno preko pola miliona dinara...

gasha

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Lani

Quote from: Dawn on October 02, 2013, 11:26:05 PM
Mislim da sam pre neki dan pročitala da se žena porodila, da je dobila zdravu devojčicu a u međuvremenu joj je prikupljeno preko pola miliona dinara...

Ovo je priča od pre par meseci dmi.
U svakom slučaju, tek sada joj treba pomoć kad se beba rodila, meni je Ok da svako na račun uplati koliko može.

Unabebili

Zna li se da li je zapocela lecenje, gde je beba?

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

dmi

Unabebili

Dragi moji,pravo sam se čula sa Marijom i ovako stvari stoje:Bogdan više nije u inkubatoru,lepo jede,svi nalazi su mu uredni,sad se samo čeka da dostigne 2.500grama i može da ide kući Što se Marije tiče,tu nemam lepe vesti...Ona ima temperaturu 38.5,CRp joj je jako uvećan (184) i premeštena je u izolaciju jer ne znaju šta joj je snimali su joj pluća,par puta joj vadili krv,očekujemo do kraja dana
da će se bar znati šta je u pitanju.....

:girl_cray:

Lani