Main Menu

rihanna, miley and co

Started by monochrome, October 07, 2013, 05:53:50 PM

Previous topic - Next topic

Elanor

jel mogu ja da za filipa bezecujem neku od opasnih-tvrdoglavih-bossy-koje tacno znaju sta hoce i sta nece- mladjih sestara?
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Summer

ja imam jednu takvu, ako vam se svidja, izvolite. trenutno ima decka, ali raskinuce  :rofl:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

cici

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

martina

u mojoj kuci su djecaci podjednako ravnodusni prema tim spotovima kao i djevojcice

daleko bilo da ne mislim da ima losih stvari koje uticu na njih, ali prosto ne vidim nikakve dokaze da su im ovi spotovi interesantni, a ne nesto dalje
al nemam pojma, razna su djeca, moguce da na nekoga i uticu. al ja mislim da je ovih spotova tona... i moji nekako tacno kontaju da je njihova poenta marketing i prica.. i uopste ih ne doticu. luka nije pokazao ni zelju da ih vidi... otprilike ista mu je reakcija ko moja
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Summer

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

maxic

A ja cu moje sad da hvaliiiiim na sva usta, inace ce ostat' forumski neudomljeni:lol:

Ja mislim da cu temu muzike prepustiti mm, njega to nekako vise pogadja. Juce mu pustih oba spota, nije se uopste zgranuo, kaze nista revolucionarno, ali se recimo zgrane svaki put kad mu dam na uvid liriku cuvenog Drake i slicnih mu, jer to je zaista ovdje extra popularno medju klincima. On prosto tuguje, sto ce mu djeca to nekad cuti, a pri tom ne smatra uopste da ce slusati :lol:
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

gasha

Quote from: cici on October 09, 2013, 11:33:26 AM
Tako je a ako je po onoj ko se bije taj se voli znaci Andrija i Tesa su par :rofl:
al si naivna svekrva  :ljut:
ja taman htela da kazem Dusan se zbog nje pobio, a ti je vec rezervisla
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

martina

Quote from: maxic on October 09, 2013, 04:46:32 PM
A ja cu moje sad da hvaliiiiim na sva usta, inace ce ostat' forumski neudomljeni:lol:

Ja mislim da cu temu muzike prepustiti mm, njega to nekako vise pogadja. Juce mu pustih oba spota, nije se uopste zgranuo, kaze nista revolucionarno, ali se recimo zgrane svaki put kad mu dam na uvid liriku cuvenog Drake i slicnih mu, jer to je zaista ovdje extra popularno medju klincima. On prosto tuguje, sto ce mu djeca to nekad cuti, a pri tom ne smatra uopste da ce slusati :lol:

a koji sam ja tek rap slusala kad sam vozila njih sestoro s bazena prosle godine... nasli neku stanicu, samo rap pusta... drake je mila majka...

a smijesno kako sad clash i doors zvuce ko mala djeca... ili da su bitlsi nekad bili skandal...
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

anelore

Pa da li je moguce da ja sad dodjoh na ovu temu a djuvegije i udavace rasprodati?

Lani

Evo, Una je još available.  :lol:

cici

Quote from: gasha on October 09, 2013, 05:38:11 PM
al si naivna svekrva  :ljut:
ja taman htela da kazem Dusan se zbog nje pobio, a ti je vec rezervisla
Pa bio je prvi :lol: sta cu ti ja :rofl:

monochrome

sudeci po popularnosti majke, ja bolje stelku da ne nudim  :lol: :lol: :lol:

Urbana

Moja Lola ceo dan pevusi Applause pa sam sad isla da pogledam na YT .... pa znaci to je nova era pocela .... mono kako je krenulo pa ti ces morati i komp iz kuce da izbacis :lol:
Kazem ja Loli a jesi videla tu bljuvotinu, a ona mi kaze...ah mama pa na to se valjda ceo svet vec navikao, vidis jednom, posle samo slusas.
A vrti se na radiju, usla mi u uho. ;)
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

monochrome

Quote from: Urbana on October 09, 2013, 07:09:02 PM
Moja Lola ceo dan pevusi Applause pa sam sad isla da pogledam na YT .... pa znaci to je nova era pocela .... mono kako je krenulo pa ti ces morati i komp iz kuce da izbacis :lol:
Kazem ja Loli a jesi videla tu bljuvotinu, a ona mi kaze...ah mama pa na to se valjda ceo svet vec navikao, vidis jednom, posle samo slusas.
A vrti se na radiju, usla mi u uho. ;)

sta je to?