Main Menu

rihanna, miley and co

Started by monochrome, October 07, 2013, 05:53:50 PM

Previous topic - Next topic

martina

sto se mene tice, madona je sa la isla bonita zapocela i zavrsila karijeru  :rofl:

ne znam, meni madona nikad nije bila draga sto se muzike tice, i hodanje u grudnjacima me nije posebno odusevljavalo kad sam imala 13-14 godina, i onda mi je bilo jasno zasto je tomu tako, svako prodaje sta misli da ima da proda... nikad nisam isla na madonine koncerte, uglavnom me ne isteresuje... i pored svih "skandala"... i gledala sam njene spotove nekad jer ih je bilo tesko zaobici, i nisam imala traumu... a ne vjerujem da bi ovi moji imali traumu od majli

i nesto nisam nikad imala neke idole u smislu da opnasam sta oni rade, niti moja djeca to imaju... tako da me sve to nikad nije brinulo... i ako bas razmisljam o tome, mnogo me vise brine sto ce da zive u svijetu koji ce biti 10 stepeni topliji, nego sto ce da vide kako majli sajrus vrti guzicom... mislim da su vjerovatno vidjeli i zaboravili... mada ne znam, pitacu ih... ne vidim da bas nesto gledaju spotove, a majli im inace nije posebno omiljena
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

martina

kao sto rekoh, ne vidim kako su opasni... mozda su neukusni, ali opasni?!
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Xe

Obe su mi odlican primer za predavanje na temu Kako slava upropaste nekad dobro i uzorno dete. Iskreno, meni ih je zao, sve vise je tih mladih devojaka koje klize nizbrdo nezaustavljivo.
Pritom cak nemaju ni umetnicki talenat i osetljivost Ejmi Vajnhaus kao izgovor.
Jednostavno, pretvorile se u attention whores.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

maripoza

Mene Rijana podseca na Karleusu :lol:, a glede teme se u svemu slazem sa Martinom.
Old enough to know better, but too young to care.

maxic

Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Lani

Quote from: Xe on October 07, 2013, 11:17:17 PM
Obe su mi odlican primer za predavanje na temu Kako slava upropaste nekad dobro i uzorno dete. Iskreno, meni ih je zao, sve vise je tih mladih devojaka koje klize nizbrdo nezaustavljivo.
Pritom cak nemaju ni umetnicki talenat i osetljivost Ejmi Vajnhaus kao izgovor.
Jednostavno, pretvorile se u attention whores.

E attention whores, baš to.

Vila

Oslanjam se na svoju priču, i pamet svog deteta.
Mi smo svašta i gledali i radili, pa se sad pravimo miss prissy, nije nego :rofl:
Ako pogleda, pitaću je šta misli, pa ću joj reći šta ja mislim, i to je to.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

martina

Quote from: martina on October 07, 2013, 09:39:40 PM
mada ne znam, pitacu ih...
tiana i martin vidjeli, luka nije
martinov komentar - sleze ramenima, ne da mu se da trosi ( dragocjene) rijeci na to
tiana kaze: joj, sto svi pricaju o tome, to je bezveze, nebitno, svi znaju sto se to radi
na pitanje o zabranama: ako roditelji djece od 14 godine misle da ce takvim zabranama da zastite dijete, onda zive u iluziji
na pitanje o zabranama za djecu od 10 godina: ma isti djavo, vidjece svakako
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

Lani

Ja takođe mislim da zabrane nisu produktivne, uostalom ja prva sam u tim godinama na svako nemoj govorila (ili mislila u sebi) e baš hoću.  :lol: Mogu ja recimo da zaključam TV kanale, stavim šifru na kompjuter... onda će da ode da sve to pogleda kod drugarice, ako stvarno želi zar ne...
Tako da tu pomaže samo priča, postavljanje primera deci svojim ponašanjem i stavovima, pokušaji da im se od malih nogu usadi ljubav prema lepom i prema umetnosti, lepoj i kvalitetnoj muzici i književnosti i sličnim stvarima. Jeste da društvo može da utiče na njih ali samo donekle. Imala sam i ja raznorazno društvo ali sam ipak na kraju radila, slušala, govorila ono što ja mislim i što meni odgovara.

martina

ja volim rianinu muziku, uglavnom, ono sto cujem na radiju
majli mi nije nesto

a spotove ne gledam, ne samo njihove, nego i inace...

sto se djece tice, nesto nikad nisam mislila da muzicki spotovi pretjerano uticu na njih... i njihov stav o necemu. ti spotovi odrazavaju neku trenutnu pop kulturu, koja je takva kakva je. ne mislim bas da je specijalno losa ni dobra...
tiana, inace, ionako hoce da studira marketing.. sto je meni grozno :lol: da moje dijete uopste zeli da se bavi tako necim... al to se desava... u sustini je podrzavam u tome, samo mi je totalno  :crazy:

isto tako imamo prijatelje iz bostona koji su totalno apoliticni, a kcerka od 15 godina samo o politici prica  :rofl:

to sto mi pricamo s njima ne znaci da ce da misle isto sto i mi... eto vidim da o spotovima misle otprilike sto i ja... al meni je to manje bitno, kad razmislim
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

Zumbulica

E vala, kad sam izdrzala da ne branim Milana Stankovica pre par godina kad je bio popularan medju decom, necu nista  :rofl: Srecom nije potrajalo ni mesec dana  :lol:
Sto se muzickog ukusa tice, moram da kazem da sam mnogo, mnogo zadovoljna kako se razvija, a sve je islo potpuno spontano. Mnoge toga sad mogu ja njih da pitam jer ja ne uspevam da ispratim ....
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

cici

Pitala sam Sofiju, rekla je da je pogledala i da je vulgarno i da joj se ne svidja.Rekla je da je pogledala jer je nov spot htela je da vidi kakav je i to je to.Sto se mene tice to je ok, ne moze se biti pod staklenim zvonom.Ne ocekujem da ce zbog takvih sadrzaja da ima ne znam kakve posledice.

monochrome

ja defo necu dati stelki da pogleda, a sad ako ipak pogleda...neka onda pogleda  :rofl:

Urbana

Pa slazem se sa martinom i maxicem .... moje slabo gledaju muziku samo slusaju, ali nekom prilikom su me bas zvale da zajedno pogledamo neki vulgarni video od LadyGage pa smo komentarisali kako je odvratno.
Ali vole da plesu ( a to im je vid rekreacije ) , pa pre neki dan dosle sa plesa, pa obicno nastave jos kuci da utvrde :lol: ja nesto raspremala u kupatilu pa kad sam cula  :crycry: i uletim u sobu i kazem .... alo Turska
Ne znam da li ste culi i vidjeli ovo cudoviste ( "crni Srbi" :lol:)

http://www.youtube.com/watch?v=RbtPXFlZlHg#t=136

Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

cici

Pa nisam joj ni ja dala, pogledala je sama.Kako ces da joj zabranis?