Main Menu

Sajam knjiga 2013&2014

Started by AnaK, October 17, 2013, 02:21:49 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Približio se  :girl_in_love:

Ništa nisam pratila, čekam da vidim šta vi planirate.

Kupila bih možda neku pop. psihologiju, Geopoetikina izdanja, kakav popust oni obično imaju?
Janko 23.7.2002.

Lani

Joj ja svake godine kupim nešto kod GP i znam da imaju popust ali sad da me ubiješ, ne znam koliki.
Nemam spisak, moram malo da se aktiviram, da vidim da li je skoro objavljeno nešto zanimljivo.
Za sada samo znam da ću da kupim Sil 3. korak jer nam on nedostaje, Ivi to više ne treba, sad ih prikupljam za Unu.
Inače se već poslednje 2-3 godine suzdržavam maksimalno jer nemam gde više da guram knjige.  :( Rečnici mi odavno već stoje u kuhinji, na policama kuhinjskih elemenata i na unutrašnjem simsu prozora, onda vam je sve jasno.  :wall:

cici

Mislim da cu ove godine da preskocim.

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Pepi

Ja ću ići verovatno, a planiram da kupujem dečije knjige, imam neke rođendane narednih dana, pa nešto za dasu...moram da vidim šta bih još mogla za sebe...

AnaK

Ja sam preskočila prethodnu godinu ili dve, sad bih otišla da se promuvam, više zbog atmosfere, i nadam se par stvari.

Lani, ja sam od 3. koraka odustala, mislim da je besmislen, jer su na tom nivou svi prvi koraci ostalih izdavača, a naslovi zanimljiviji. Imamo jednu, neku o veštici.
Janko 23.7.2002.

cici

Mene deprimira nekad muvanje ako nista ne kupim na takvim mestima.Nije mi isto kao kad zevam po izlozima.

linga

Ne planiram da idem, nadam se da cemo uskoro na drugi kraj sveta pa mi se ne mili da ih ostavljam...

Margarita

ja idem sa pavlom, jedva cekamo :love32:
volim da se promuvam, cak i ako nista ne kupim
spisak nemam, na tome cu malko da poradim
zasad planiramo da potrazimo sonjavka 5, letos su nam rekli da bi trebalo da izadje do sajma

AnaK

Janko 23.7.2002.

Deda

Blago vama, obozavam sajam  :girl_in_love:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

anelore

Ja sam dezurna na Sajmu u sredu popodne, tako da cu se sigurno i promuvati i stogod kupiti. Ciljam na Pcelicu za Vidu, ako bude jos neki Beli Put za oboje, i mozda neki strip za Savu, a za nas matore jos nisam odlucila, nemam spisak, nemam ideju.

Nanny Ogg

Ovo je prvi put posle mnogo godina da svesno propustam sajam
:girl_sigh:

Ne mogu da uklopim sa ostalim obavezama

Ajte zene, ne dram'te

rafa

Ja bih da se promuvam kako sam posle mnogo godina tu za sajam.

Ne treba mi nista konkretno ni strucno, za decu ni slucajno nista, imaju toliko toga neprocitanog kod kuce  :crycry:

Pa cu probati da napravim spisak svega sto mi se cita (a sa vasih preporuka sa teme) a sto nisam citala.

Ja naravno mogu samo popodne, Sajam radi do osam?
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

AnaK

Ja mislim do 22, ali proveriću ti večeras.  :kiss1:

Nađoh sad, do 21h:

Quote* RADNO VREME SAJMA ZA POSETIOCE:
20-27.10.2013.         od 10:00 do 21:00

http://www.beogradskisajamknjiga.com/active/sr-latin/home/glavni_meni/za_izlagace/opste_informacije.html
Janko 23.7.2002.