Main Menu

Tatar biftek

Started by Unabebili, October 19, 2013, 12:58:14 PM

Previous topic - Next topic

Unabebili

Quote from: Lani on October 19, 2013, 04:05:48 PM
jer nekako ne mogu da zamislim Unu kako vitla satarom po kuhinji. :lol:

u kakvoj si ti zabludi  :lol:

elem, to je taj recept sto je cicojka ostavila , jedino sto ne dodajem nikad krastavce, nego kapar
u u zlatno doba umesto konjaka dodam armanjak
falile su mi mere  :flower:
i uvek seckam , nikad ne meljem
radila sam ga i nezamrznutog i zamrznutog

secam se da mi se dobro pokazalo da se on ipak zamrzne i da ga izvadim i ostavim jedno  sat vremena da malo pusti zaledjenost i onda ga tako zamrznutog rezem na najtanje moguce listice

i na sta to lici , majku mu, da mi udesite temu ko za Vrbicui prosirite je do neslucenih dimenzija  :lol:

bas nista fer, to nikad nikome ne radite, samo meni  :rofl1: :rofl1:

:bighug:

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK





http://bebili.blog.rs/

prevodilica

a ovo je tema o receptu :lol: izvinte, Una, nismo znali :rofl:


Unabebili

da prostis, pocelo je tako, gde ce da zavrsi, vec naslucujem  :lol:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK





http://bebili.blog.rs/

cici

Neslavno ce da zavrsi kad tek ima dve strane :hm:
:lol:


Lani

OK, on mi je baš naglasio to za zamrzavanje, ali ako se tebi tako bolje pokazalo onda pravi tako.  :kiss1:

Unabebili

ja nisam primetila neku znacajnu razliku u ukusu , sem sto sam lakse sekla tako polu zamrznut ,
pa mi je bio nekako , n'umem da objasnim...recimo kompaktniji

zahvali Lani na trudu coveku mnogo  :kiss1:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK





http://bebili.blog.rs/

AnaK

I ja sam bila sigurna da će Una, žena od zimnice, da secka  :-[
Janko 23.7.2002.

senka

da secka nego šta  :baba:
moj tata je najčešće držao u marinadi preko noći, pravio je savršeno i uvek pred gostima, tako se moja mama zaljubila u njega  :love32:
i sestra pravi odličan
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lani

#23
Ja nikad nisam probala da pravim, što mi je čudno kad se ima u vidu koliko volim da ga jedem.
Ne znam koliko seckanjem može da se postigne onaj efekat muljavosti, ako znate na šta mislim. Volim da bude kao pašteta, ne volim da vidim a još manje da osetim parčiće mesa unutra.

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

:ph34r:

Quote from: Lani on October 19, 2013, 08:11:14 PM
Ja nikad nisam probala da pravim, što mi je čudno kad se ima u vidu koliko volim da ga jedem.
Ne znam koliko seckanjem može da se postigne onaj efekat muljavosti, ako znate na šta mislim. Volim da bude kao pašteta, ne volim da vidim a još manje da osetim parčiće mesa unutra.

cula sam da se to postize tako sto se nozem bukvalno skida sloj po sloj mesa..dakle fakticki se ne sjecka nego se onako "dere" meso pa sta ostane na nozu ..i tako do besvjesti :lol: .. tj dok ima mesa :D  Nisam probala al ako ikad budem imala dovoljno dobar noz i odlucim da pravim tartar..i ja cu tako :lol:

cici

Quote from: Lani on October 19, 2013, 08:11:14 PM
Ja nikad nisam probala da pravim, što mi je čudno kad se ima u vidu koliko volim da ga jedem.
Ne znam koliko seckanjem može da se postigne onaj efekat muljavosti, ako znate na šta mislim. Volim da bude kao pašteta, ne volim da vidim a još manje da osetim parčiće mesa unutra.
Moze ali treba vremena i strpljenja.


Lani

A ja nemam ni jedno ni drugo.  :rofl:
:kiss1:

cici



Lani

Ma zezam se, ja obično takve stvari, ta seckanja do besvesti i tako to uvaljujem mm.