Main Menu

Playlista za decije zurke

Started by jel, October 20, 2013, 09:43:24 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Ja nisam dobro shvatila temu, očigledno. Pošto ne znam baš tačno šta bi deca tog uzrasta trebalo da slušaju po mojim kriterijumima, napisah šta slušaju moje dete i njegovi drugari, malo stariji od tog uzrasta (a to je izbor sa rekreativnih iz III i IV razreda).  :innocent: Da treba da pravim edukativnu listu, izbor bi bio drugačiji. Ovako, računam da je cilj žurke da deca đuskaju uz ono što se većini sviđa, te to i podelih. Neću drugi put :cigar:
Janko 23.7.2002.

anelore

Quote from: Lani on October 20, 2013, 05:00:26 PM
Pa može jel da traži i da joj predlažemo klasičnu muziku, valjda je poenta teme da predlažemo ono što znamo da deca u tom uzrastu slušaju na rođendanima?  ;D
Ja sam shvatila da je trazila alternativu za Severinu i Cecu, u smislu - da se slusa, a da nije suprotno onome sto se njoj i njenoj deci dopada. Nije valjda da slusaju samo Severinu i Radu Manojlovic? Ja priznajem da sam svoje predloge davala imajuci u vidu ono sto se pustalo na rodjendanu malo starije devojcice, petakinje  :innocent:

anelore

Quote from: jel on October 20, 2013, 09:43:24 AM
drage popularne mame  :bighug:
sta da pustam deci danas na zurci da ih usmerim -ukoliko mi skrenu ka nekom severina-ceca pravcu  :nokti2:

pravim plalistu za uzrast 8-10god , al nemam pojma sta je u trendu, posto moji slusaju ZemljuGruva, Svi na pod od domacih, pepperse, pixies i sve nesto sto mislim da nije za zurku danasnjih trecaka  :girl_haha:

Mislim, da ne bude da preterujem.

Deda

Ako zove Nedu, obavezno pored Severine i :"Voleo si skota " -Goca Trzan kao i "Dupla skorpija " -ne znam izvodjaca , ali pesma je groooznaaa i Dubioza kolektiv  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

cici

Sofija i njene drugarice ne slusaju Cecu, Severina prolazi samo ako neko drugi u dskoteci pusta inace kad one same biraju ne.Cak mi se cini da nista od domace muzike sad ne slusaju.

AnaK

Nemam pojma, verovatno se sluša i mogo toga drugog, ali je on kao umereno zainteresovan i nemuzikalan zapamtio samo ovo, dovoljno da nađe na youtubeu. A ja definitivno nisam prava osoba za savete na tu temu, ja svoj upliv čuvam za stvari koje su meni lično bitne od muzike.
Janko 23.7.2002.

Praslin

Quote from: anelore on October 20, 2013, 04:58:01 PM
AnaK, ja shvatih Jel da trazi nesto sto nije Ceca-Severina-Rada Manojlovic fazon.
MOguce da bi devojcice pevale i Moje 3, ovo sa Evrovizije, mozda i onu proslogodisnju pobednicu.
Ne čini mi se da je ovo iz druge rečenice bolje od ovoga iz prve rečenice  :-[
Izuzimam Kristinin "Čaroban"

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Praslin

Ovde je Severina najveći hit u diskotekama za decu. Sva deca pevaju, moje dete pojma nema. Meni to bzvz  :think:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

AnaK

Ako ode na rekreativnu, pevaće :friends:

Janko 23.7.2002.

Lani

Quote from: AnaK on October 20, 2013, 05:03:27 PM
Ja nisam dobro shvatila temu, očigledno. Pošto ne znam baš tačno šta bi deca tog uzrasta trebalo da slušaju po mojim kriterijumima, napisah šta slušaju moje dete i njegovi drugari, malo stariji od tog uzrasta (a to je izbor sa rekreativnih iz III i IV razreda).  :innocent: Da treba da pravim edukativnu listu, izbor bi bio drugačiji. Ovako, računam da je cilj žurke da deca đuskaju uz ono što se većini sviđa, te to i podelih. Neću drugi put :cigar:

Tako sam i ja shvatila.
:friends:

gasha

Quote from: cici on October 20, 2013, 05:14:56 PM
Sofija i njene drugarice ne slusaju Cecu, Severina prolazi samo ako neko drugi u dskoteci pusta inace kad one same biraju ne.Cak mi se cini da nista od domace muzike sad ne slusaju.
isto je i kod nas

ali u mojoj skoli primecujem i ovo o cemu anaK prica,
mislim da Devojcice generalno vise yanima muzika, teen casopisi, Bravo i slicne stvari
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Lani

Tako je bilo i mi kad smo bili deca, bar ja ne znam nijednog dečaka da je čitao Bravo.

Praslin

Lani

Ja jesam, taman sam u osnovnoj i srednjoj školi učila nemački pa sam lepo imala izgovor da vežbam jezik.  :girl_haha: