sazeto za i protiv nekog letovalista

Started by veki, November 18, 2013, 09:03:22 PM

Previous topic - Next topic

veki

Zanima me utisak u tri recenice o par letovalista u Gr. Onako kratko i sazeto.
MM je za Kasandru, od Stavrosa se razocarano oprostismo prosle godine,
pa ja sad razmatram HAnioti, Nea Kalikratiju (za koju me veze redovan autobuski prevoz do Soluna),
Siviri. Treba mi nesto sto je zivo, puno ljudi, grcko seoce, sa pristojnom plazom.

hypolina

Ja da preporucim Korculu.  :lol: Nisi rekla u naslovu da mora Grcka.  :D

veki

Korcula mi jeste u planu, ali ne ove godine, i to je ustvari jedino mesto u Hr gde bih otisla.

Lani

Od ova tri meste definitivno mislim da Siviri nije to što tražiš, dok su ti NK i Hanioti veoma slični, puno ljudi, gužva, kafići, restorani... Prednost naravno dajem NK.

draganaa

Jovana 4.4.2005.
Lazar 12.02.2007.

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

veki

pa ne znam, mozda, zato i postavih temu, nismo nista odlucili, sve je u vazduhu i u razmatranjima, samo ne znam sta da gledam

veki

pa daj Dedo, uporedi mi ima li setaliste ali da nije vasariste, kakva je plaza, ..

hypolina

Quote from: veki on November 18, 2013, 09:06:38 PM
Korcula mi jeste u planu, ali ne ove godine, i to je ustvari jedino mesto u Hr gde bih otisla.

bas cu  na putopisima da otvorim temu o Korculi, samo da mi se oslobodi i druga ruka od male koale koja visi na meni. Tesko mi ovako da kucam.

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Dacko

Od plaža na Kasandri najviše mi se dopala ona u Pefkohoriju, naročito skroz levi deo (kad se gleda ka moru) jer je maltene prazan a voda čista i prečista, dok je u samom mestu, baš kao i u Haniotiju (gde je plaža neviđeno uska i uvek pretrpana, ali je mestašce vrlo lepo za izlaske i šetnje), izuzetno velika gužva čak i u septembru. Prednost je to što su cene zbog velike konkurencije povoljnije nego u drugim mestima.

Xe

Bila sam u Stavrosu usred sezone, medjutim, toliko sam bila odusevljena cinjenicom da imam krevet i samo svoje kupatilo s WC-om, plus obezbedjene dorucak i veceru, da mi nimalo nije smetala guzva i pesacenje kilometar do plaze na kojoj smo obicno boravili.
Iz ove mrzle perspektive, dobri delovi plaze vala bas daleko, i guzva.

Sad, ne znam sta tacno trazite, ali posto vam deca rastu, dok ne pocnu same da letuju zaboravite na mala, mirna mesta, jer ce da drame da im je dosadno  :baba:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

bubi

Veki mi smo ovo leto bili u Polihronu pa u Haniotiju.
Obe plaže ništa posebno.ali otkrovenje je bilo plaža iza Pefkohorija.savršenstvo i plaža i more.par minuta udaljena od Pefkohorija.kažu da iza te plaže ne znam da li je Golden b.ili Olimpik b.ima još jedna koja je navodno bolja.imaš na onim forumima o putovanju.
Nama je plaža ulepsala očajan početak letovanja.
Imaš slike na mom fb profilu pa pogledaj.

rafa

Meni nesto NK ne lezi nikako, suvise bucno, prenatrpano I napakovano za moj ukus. A ni plaza mi se ne svidja, dok mm NK bas voli.

Sad bi neko rekao da je u Haniotiju I Pefkohoriju jos gore  :lol:, ali nije nikako.
Deo izmedju H I P je miran I prazan, sa divnom plazom I kristalnom vodom, pa deo posle Pefkohorija koji bubi pominje.
Mi kad odemo tamo ni ne ulazim u 'selo', ne znam da li ga jednom prodjemo, samo se zabijamo po proverenim budzacima.

Pored nabrojanog, pogledaj Posidi, meni je to ubedljivo najlepsa plaza na Kasandri. :girl_in_love:
Ne znam koliko je zivo 'seoce', nikad tamo nismo boravili.

U Stavrosu nisam bila od sestog osnovne, tako da no comment.  :lol:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Unabebili

bas smo poranili sa temom, treba se na vreme informisati  :rofl:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

veki

meni bogami za Novu godinu i letovanje nikad rano  :girl_blum:

Stavros otpada posle xy godina provedenih tamo, bar dok oni ne srede gradsku upravu,
Ove godine smo imali problem pritiska vode, a bome i tople vode, koje vise nije bilo nego sto je bilo.
Svako malo se od negde izlivala septicka jama, :crazy: i to se desavalo u vecini objekata. Pri tom nisu gazde krive, vec neki sumanuti odnos u seoskoj (nije grad) upravi i nije to ove godine, vec ka tome ide zadnje dve. Tako da smo mi resili tamo nema vise  :ljut:

Svasta razgledamo, a kao sto rekoh ne znam za decu al ja bi se ziva ubila u nekom seocu gde nema zive duse samo plaza i mi, fala lepo, ja bi nesto zivlje.

Tako da mi iz tog razloga trazim iskustva, misljenja, slikice sto da ne :)
Kad izaberem mesto lako cu za smestaj

Hipolyna, imam koleginicu koja je sa Korcule i gledala sam njene slike, pravo more, pravo uzivanje,
a mislim da ako mm-u pomenem Cro jos i za letovanje ostacemo u Bg :lol:
Putopis obavezno  :good:
i da ni ja ne bih pamtila plaze iz tog perioda pre dece  :turpija: